На Волині перевірятимуть процес виробництва м'яса

30 Січня 2019, 15:15
1456

В Україні розпочала роботу місія Європейського союзу щодо виробництва м’яса птиці та продуктів з нього. Перевірятимуть підприємства і у Волинській області.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Розпочала роботу місія інспекторів Генерального Директорату Європейської Комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE), яка прибула в Україну з метою перевірки заходів, вжитих Держпродспоживслужбою за результатами попереднього аудиту системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та продуктів отриманих з нього, призначених для експорту до Європейського Союзу.

Оціночна місія проводиться в рамках узгодженого з ЄС графіку. Вона працюватиме в Україні з 29 січня по 8 лютого 2019 року

У рамках візиту представники DG SANTE уже провели зустріч з керівництвом та провідними фахівцями Держпродспоживслужби, ознайомилися з матеріалами щодо виконання плану заходів, вжитих Держпродспоживслужбою з метою виконання рекомендацій Єврокомісії.

Планується також, що інспектори відвідають Київську, Івано-Франківську, Волинську та Черкаську області, проведуть зустрічі з представниками головних управлінь Держпродспоживслужби у цих областях та ознайомляться з роботою ряду підприємств.

За результатами роботи місії впродовж місяця складуть звіт.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024