У Гриценка спростували, що на Волині «Громадянська позиція» опинилася в руках «регіоналів»

22 Січня 2019, 17:01
4740

 

«Громадянська позиція» заперечує свою причетність до «регіоналів».

Про це вони написали у відповіді-спростуванні:

«Днями на місцевих сайтах вийшла стаття з кричущим заголовком про нібито розбірки всередині «Громадянської позиції» на Волині. Однак кричущість і сенсаційність зникають, якщо вчитатись у зміст статті та проаналізувати її головні тези.

«Це може здатися маревом, але це правда», – стверджує кандидат політичних наук Микола Іванюк, якому приписали авторство матеріалу, виступаючи істиною в останній інстанції.

Далі, як бачимо, це приписування своїм словам вичерпної істини лише нарощується. Зокрема, згадуючи про колишнього народного депутата Анатолія Горбатюка, Іванюк пише, що той – заступник керівника виборчого штабу Гриценка на Волині. 

Однак це не відповідає дійсності, адже в структурі штабу такого імені немає. А те, що людина розміщує дописи на своїй сторінці, пов’язані з гаслами Гриценка, може свідчити про прихильність, однак заборонити громадянинові розміщати дописи я не можу і не маю права.

До прикладу, допис іншого громадянина Костянтина Зінкевича, згаданого в тексті, свідчить про негатив до партії Гриценка на Волині. І він, звісно, має на це право. Однак цей допис є виключно суб’єктивним і не має нічого спільного з правдою, а є маренням депутата обласної ради, який представляє іншу так звану демократичну силу і, звісно, хвилюється за вкрай низькі рейтинги свого кандидата в президенти. Наразі допис видалено – і це ще раз підтверджує, що він був створений спеціально, аби нашкодити.

Далі у тексті йдеться: «А така партія, як «Громадянська позиція», замість того, щоб захищати інтереси саме простих людей – власників земельних паїв, аби їх завтра, коли в Україні знімуть мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, вчергове не обібрали, стає на Волині на бік новоявлених феодалів».

Відзначимо, що у програмі Гриценка є кілька пунктів, пов’язаних з захистом прав селян, з земельними питаннями, кандидат виступає за прозорий і чесний ринок землі, за справедливу ціну для селян і обіцяю їм доступні кредити. У селі стане престижніше жити, ніж у місті. І перші кроки в цьому напрямку ви побачите вже навесні 2019 року.

Згадується в тексті і прізвище Івана Смітюха. Він в статті, за інсайдерською інформацією, має намір стати спонсором «Громадянської позиції», але ніяких фактів про це немає. Лише чиїсь не підтвердженні здогадки, які не є реальністю. Високопрофесійний журналіст не має права закидати в маси таку інформацію.  

«Коли Волинські активісти «Громадянської позиції» побачили, що нічого не можуть вдіяти, вони вже й відкрито заявили про те, що «регіонали» проникли у лави партії на Волині й керують тут», – захищає нібито ображених Іванюк.

Заявляємо, що очолює обласний осередок партії Сергій Чуріков, порядний підприємець та активіст. Керівником штабу є воїн, підприємець Олександр Кралюк. У штабі працюють професійні і чесні люди. Членами партії також є незаплямовані фахівці з різних галузей.

Звичайно, Валерій Шварцкоп невдоволений тим, що його виключили з лав партії. Але як потрібно було вчинити з людиною, яка вже давно працює на іншого кандидата? У нас була вся ця інформація – і ми прийняли відповідне рішення. І цьому громадянинові не допоможуть відбілити його репутацію безкінечні коментування в соціальних мережах та ефіри на місцевих каналах.

«Чи, може, Гриценко не знає, що робиться на Волині?» – запитує автор статті.

Так от, Миколо Ігоровичу, знаємо. Знаємо і контролюємо.

У нас ж тепер питання до Вас: чому Ви так хвилюєтесь за нашу партію? Навіщо взагалі Вам потрібна вся ця маячня? Чому Ви дозволяєте за певні індульгенції підписувати відверту брехню своїм прізвищем, прізвищем кандидата наук? Гриценко теж кандидат наук, постійно спілкується з викладачами, студентами, різними людьми. І йому було б соромно ставити своє прізвище під таким опусом.

Врешті, вирішувати Вам. Звертаючись до Волинян, хочемо спростувати поданий матеріал у кількох ЗМІ. Подякувати тим принциповим медійникам, які сповідують стандарти і не ведуться на гроші. Великі гроші. Які пропонують різні люди і вже не вперше. Ваша агонія триватиме ще недовго, якихось 2,5 місяці. Принагідно, закликаємо всіх, хто не боїться і вболіває за країну, приєднуватись до наших лав, ставати волонтером руху «Чесних більше». Впевнені: разом обов’язково переможемо», – йдеться у спростуванні.

Коментарі
22 Січня 2019, 21:37
Оксано Олександрівно, час написати чергову статтю під величною назвою "З комірки історії..."))
23 Січня 2019, 00:04
Так хочеться прочитати ще раз, бо трішки призабулося, хто до кого сховався, або вірніше , хто кого взяв під своє надійне крило з партії регіонів і прикриває по сьогодні . Нагадайте будь - ласка.
23 Січня 2019, 02:15
Це жах. Нічого не зрозуміла. Хто прихистив регіоналів?
23 Січня 2019, 02:24
цікаво а нагого працює Шварцкоп
23 Січня 2019, 10:23
То хто кого і де прихистив?<br/>Ми ні в якій партії, ми ні з яким кандидатом ні на які вибори не йдемо))<br/>Даємо можливість працювати демократичним силам - не заважаємо, не критикуємо...
23 Січня 2019, 10:56
А ніхто нікого не брав))) просто журналісти облажалися вчергове, а коли запахло смаженим мусили поставити спростування. От така біда малята, що свої проблеми вирішують через цей сайт, а людям подають брехню. На жаль(((
23 Січня 2019, 11:32
Хотілося б знати ім&quot;я цих великих журналістів - хто вони, ці правдоруби, великі поціновувачі істини, Патріоти з &quot;В&quot;еликої букви???<br/>Можливо, хто знає - озвучте)
23 Січня 2019, 15:11
Ця вся брехня і викручування, так званих партійців чурікова і кралюка ще раз підтверджує про їхню гнилу натуру. Іуди ви!!!! Покайтеся і не брешіть людям!!! Навряд чи Кралюк, Чуріков, Гут, Корецький, Кашуба, Горбатюк, Лобач і ще кілька їхніх “однокоритників” знають, що означає словосполучення, котре Гриценко взяв за свою політичну основу. Громадянська позиція? Не мали її, не мають і не матимуть ці люди. Бо завжди дбали лише про шкурні інтереси. Та й партія їхня – суцільна бутафорія: за декілька місяців до виборів у ній раптом з’явилися члени – і їх рівно стільки, скільки “влазить” в передвиборчий список; де політичні і бізнесові «лузери» самі себе затверджують керівниками й за день збирають „конференції”, щоб потім надіслали „галочки” в Київ, – мовляв, подивіться, які ми гарні „грицацуї”. А по суті – це зграйка незграбних Іуд, що зрадили світлу ідею, в яку чимало волинян таки повірили. Пан Гриценко, призначивши «намісника», на жаль, забув поцікавитися, чим той реально керує. Дуже шкода, що Анатолій Степанович так і не став лідером людей, які мислять і діють, а так і залишився віртуальним аналітиком-політологом з телевізора і персонального сайту. Прикро, що ні він, ні його представники майже за рік так і не знайшли можливості подякувати волинянам за підтримку і роботу на виборах чи хоча б раз зустрітися з волинським активом, щоби почути його думку. Може саме тому між назвою і її суттю виникла величезна прірва, а партія перетворилася в традиційний політичний відстійник - самих чесних регіоналів. Те, що існує зараз під брендом ГП, – це типовий передвиборчий відстійник, що починає наповнюватися зайдами та одіозними фігурами, які дискредитують партію та жодного стосунку до її цілей не мають… А тому з болем констатуємо – справжньої «Громадянської позиції» на Волині вже не існує. Є лише кілька людей, які створивши ілюзію діяльності, тихенько дотримали бренд до виборів і тепер намагаються його вигідно продати. На Волині існують нарізно формалізований бренд «Громадянська позиція» і люди, які по-справжньому мають цю позицію. З ким пан Гриценко вже бачить вся Україна.
23 Січня 2019, 15:19
https://demotions.ru/27811-chesnih-blshe-nemaye.html
23 Січня 2019, 16:08
https://demotions.ru/27813-dayesh-samih-chesnih.html
23 Січня 2019, 16:10
Ти не просто опіум, ти смертоносний морфій, Оксано Олександрівно!<br/>Тебе і твого &quot;дружка&quot; вигнали звідти як паршивих котів - от ви від злоби та ненависті хочете когось вкусити...<br/>Ви знаєте, що таке громадянська позиція? В чому вона для вас? У ваших інтересах і потребі бути &quot;на слуху&quot;?<br/>Пройдисвіти рожищенські...)))
23 Січня 2019, 17:20
Таке писати можуть тіки турійські коГУТи)))) Ви вже всих регіоналів просунили з кралюком в партію? Скоро подавитесь тими недоїдками, якими кормить вас любий микитюк, а разом і ваш лідер)))))
23 Січня 2019, 20:09
Уявлення, Оксаночко, не маю, що таке Ваша Громадянська позиція...<br/>У Вас її ніколи не було, зараз не дуже є та й навряд чи буде...)))))
23 Січня 2019, 20:52
Чого ви нічого не спростовуєте за регіоналів? Значить, попередня стаття це правда? Регіонали дійсно наближені до пана Гриценка?
23 Січня 2019, 20:57
Мене продали регіоналам разом з партією.
23 Січня 2019, 21:38
Звісно правда попередня стаття. Регіонали вже не наближені до гриценка а разом з ним в каМанді.
23 Січня 2019, 22:07
Про яких ви регіоналів тут ведете мову?<br/>Про політичних перебіжчиків-повій?)) Так їх кругом повно! І не тільки регіоналів!!!<br/>Для прикладу, Віра Шварцкоп, її політичний життєпис: НДП - Наша Україна - Фронт Змін - БЮТ - Громадянська позиція - Самопоміч.<br/>То кого у свій час прихистив Гриценко, в чиїх руках була Громадянська позиція??? <br/>В НДП?<br/>В НУ?<br/>В ФЗ?<br/>В БЮТ?<br/>Та визнайте вже, корисливі ви люди, що вас як собак паршивих повиганяли от і ви шукаєте якесь виправдання...<br/>На себе подивіться, гарнюні ви...)))
23 Січня 2019, 23:03
Шлєпєр, розкжи про свій політичний шлях
24 Січня 2019, 00:36
Тоді паргія регіонів, зараз нічого.<br/>Навіть до Гриценка не йду)))<br/>І в Самопоміч теж не йду)))
24 Січня 2019, 14:21
А чому тут всі замовчують за Хведчака Льоню? То ж, напевно, домовилися вже, нє?<br/>А за Райку Кучмучку також ні слова?? Ще пару районних фамілій одіозних є на списку. Не на часі поки озвучувати. <br/>В Турійську і Володимирі свої &quot;герої&quot;, а в нас свої )<br/>Ви перегляньте списки регіоналів, що були оприлюднені після розстрілів в лютому 2014року.. може ще когось там знайомого знайдете ))?<br/>http://www.volynpost.com/blogs/1027-volynski-regionaly-scho-z-nymy-robyty
24 Січня 2019, 15:48
подивимося кого дыфчулы внесуть у списки.
24 Січня 2019, 15:48
подивимося кого дыфчулы внесуть у списки.
24 Січня 2019, 17:00
Ти таки точно &quot;член&quot;!..))<br/>&quot;Послідовні&quot; ригі, як і &quot;послідовні&quot; члени інших партій, нікуди не перебігають - ЗАТЯМ ЦЕ - перебігають політичні повії)))<br/>Чого вчепився до Хведчака чи Кучмук? <br/>Перевести стрілки?<br/>Кому це цікаво окрім самих Вас?)<br/>Вас поперли як паршивих псів і ви ВКОТРЕ і ВЧЕРГОВЕ шукаєте де б ще себе &quot;ЗРЕАЛІЗУВАТИ&quot;)))<br/>От чому з цього приводу Оксаночка не напише черговий &quot;ШЕДЕВР&quot; &quot;З комірки історії...&quot;???<br/>Бо і їй самій попаде. та так, що в дупі закрутить)))
27 Січня 2019, 19:16
Тільки повністю ідіот може казати на чорне біле, а на біле чорне. Так само і ви прибічники партії гриценка переводите стрілки на людей, про яких мова не йде. ПОРА ВЖЕ ВИЗНАТИ ЩО ВАШ ЛІДЕР ПІДАР А ТАКОЖ ЧУРІКОВ І КРАЛЮК. ПРИЙДЕ ТОЙ ЧАС КОЛИ СЕРЬОЖИНЬКА ПРОЛЕТИТЬ ЯК ФАНЕРА НАД ПАРИЖЕМ І ЦЕ БУДЕ ПЛАТОЮ ЗА ЙОГО БРЕХНЮ І ДВУЛИКІСТЬ. Сам факт, що партію продали ригам - це підтверджено! Щоб ви сконали разом з ними.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024