Лист у редакцію: у Рожищі дитині повернули загублений телефон

21 Січня 2019, 17:10
5683

До редакції «Район. Рожище» надійшов лист від місцевого жителя Андрія Шимчія. 

«Моя донька-школярка, Вероніка загубила мобільний телефон. На мій номер передзвонив юнак, рожищанин Роман Шкода (прізвище та ім’я я дізнався пізніше) і повідомив, що знайшов загублену річ. Таким чином телефон було повернуто.

Від усієї сім’ї хочемо висловити подяку Ромі за благородний християнський вчинок. Дякуємо сім’ї Романа за те, що виховали Чесну Людину. Подяка вчителям школи №3, де навчався Роман, за внесок у вихованні Добра.

Дуже часто в новинах міста Рожища ми читаємо про те, як юні вандали руйнують майно (лавки, паркани, сміттєві урни), про п’яні бійки молоді, розсипане сміття, крадіжки в магазинах в так далі. Так мало добрих новин про хороших людей, благородні вчинки. Чомусь ми так мізерно пропагуємо Добро. 

Нехай добрий вчинок Чесності, Безкорисливості Романа буде прикладом унаслідування для всіх, дорослих та дітей. Підростає хороша заміна старшому поколінню. Я також вірю, що чесних більше. 

Нехай Бог Тебе, Романе, благословить, віддасть Тобі сторицею та примножить! А за подібні вчинки благословить однозначно.  Владі міста, меру, я пропоную відзначати та нагороджувати таких героїв як Рома, – Героїв Добра».

 

Коментарі
21 Січня 2019, 19:22
Роман дуже хороша дитина:вічливий і чесний
21 Січня 2019, 19:50
Молодець Рома, побільше би таких дітей. І батькам велике дякую за хороше виховання сина
21 Січня 2019, 23:34
Цей здавалося б звичайний вчинок в цивізізованому світі, в українських реаліях виглядає як подвиг. І все правильно, такі випадки потрібно поширювати і щоб всі про це знали. А сусід з Лермонтова дивний. Про хороші справи потрібно говорити. Напевне якби сталося щось погане то сусід би вже підтримав би розмову.
22 Січня 2019, 11:01
Хлопець молодець.Інший на його місці,шукав би оправдання,а,він,видно,що добра чесна,дитина,передзвонив,віддав,якійсь невідомій дитині.Побільше би таких людей на білому світі.
22 Січня 2019, 11:06
Дуже приємно читати на сторінках улюбленого "Району Рожище" про добрі справи,ну,а хлопець канєшно молодець.
22 Січня 2019, 13:04
Вчинок, звичайно, благородний. Особливо як на наш час. Проте явно не геройський як тут описується в публікації. Звання "Герой Добра" - це як на мене трохи перебір. Ну не врятував же цей хлопець людину з ополонки чи полум'я кінець-кінців? І мова тут не про військового-захисника з фронту. Якось, на мою думку, адекватніше треба з роздачею "геройства", а то скоро ми вже героями будемо називати усю молодь, яка стареньким місцем у трансопорті поступилася....Не слід підміняти понять.
22 Січня 2019, 23:50
Знайшли телефон-написали подяку.Оце я розумію,справді свідомі люди
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024