Петро Порошенко приїхав до Рожища

15 Січня 2019, 17:22
9115

Президент України Петро Порошенко після візиту у Луцьку, приїхав до Рожища.

Із рожищанами глава держави зустрівся у вівторок, 15 січня, – повідомляє «ВолиньPost».

Зустріч відбулась у будинку культури. 

Як і у Луцьку та Ківерцях, у Рожищі Гаранта чекала величезна кількість людей. Ті, хто не помістився у будинку культури, переглядали зустріч з очільником країни на величезному екрані. 

На початку розмови з рожищанами Петро Порошенко Порошенко пригадав історичну подію – отримання Томосу, а також подякував усім за підтримку, завдякі якій це стало можливим.

2


2

4

1








Коментарі
15 Січня 2019, 20:55
А цукерки роздавали? І взагалі в кортежі повинна їздити ще фура Рошен
15 Січня 2019, 21:04
Вибери Юльки чи Зиленського, і тобі і долар по 8 буде, і річки киснлем потечуть.<br/>Вклучи думалку, якщо маєш. Президент не регулює курс валют. Курс залежить від макроекономічних факторів, облігацій, торгів на біржах, політики Нацбанку зрештою.<br/>Але тобі з твоїми куріпчаними мізками то певно заскладно усвідомити.<br/><br/>Якщо шо то я проти Пороха. Він провалив майже всі реформи. Але мене лякає, що отакі коментари вибуеруть конось ще гірше.
15 Січня 2019, 21:28
Обовязок президента вести міжнародну політику і бути головокомандувачем...Все інше популізм...У нас парламенсько-президенська країна....Із цим президент справляеться на всі 100% і жлден президент не зробив більше як ві...Мій президент Петро Олексійович...До речі ніколи росія не жила так погано чк за порошенка))))
15 Січня 2019, 21:31
ну так собі
15 Січня 2019, 21:41
Які люди така і влада так нам і треба
15 Січня 2019, 21:42
носилися як дурень з торбою з безвізом а зараз з томосом.більше проблем в країні не існує.
15 Січня 2019, 21:46
Я також впевнений, що після Порошенка наступний президент буде ще гіршим. Мені цікаво, що цікавить, оленів, присутніх на зустрічі з Президентом. Їм там цукерки, чи обіцянки роздавали? І де активісти Рожищ?
15 Січня 2019, 21:50
І все таки для нашого маленького всраного Рожища це знатна подія. Був з візитом сам Президент України.
15 Січня 2019, 21:56
Собаки гавкають а караван іде
15 Січня 2019, 22:31
Люди добрі, якщо всіх все влаштовує, то потім не стогніть, що вам погано і важко живеться.
15 Січня 2019, 22:45
У мене відчудтя, що половина Рожищан повні дегенирати. Самі себе позорять на свому місцевому сайті. Подія дуже крута, як томос так і приїзд Президента у містечко. І не одного позитивного комента. Я його не вибирав проте дуже радий його приїздом у Рожище. СЛАВА УКРАЇНІ!
15 Січня 2019, 22:58
писаки, тут висиратись, то ви перші, а вийти і сказати, то язик в дупу схавався, сцикота, тільки по кнопкам давити
15 Січня 2019, 23:03
Подія крута??? Чим? Тим що приїхав президент, за якого народ зубожів остаточно?? За якого втричі знизилася народжуваність?? За якого половина рожищан перейшли з газу на дрова ?? За якого росте з дня в день кількість секондхендів і покупців у них??? За якого люди масово почали на весіллях і хрестинах ставити на столи самогон, так як на нормальне спиртне не вистачає грошей?? За якого за кордоном на заробітках опинилося майже третина волинян?? Який розвів свалку євроблях у країні?? І тільки не треба казати, що в нас війна!!!! А хіба не цей президент обіцяв аж піна з рота йшла закінчити її за 2 години?? Хіба не він клявся в економічному рості ?? Де він?? Якби він так наполегливо працював над іншими питаннями, як над тим томосом... Захотів і домігся, чому ж з іншими проблемами так не виходить?? Ганьба!!! Не один воїн, що прийшов зі сходу казав,що якби бажання, то Порошенко міг би завершити цю війну за кілька днів, але....чому не завершить?? Та тому що має власний завод по виробництву зброї, наприклад. Та тому що є на що спихнути і чим виправдати власне фіаско, та тому що любить він ніби Україну, а при першій небезпеці звалить із сімейкою за кордон, де не в одній країні має маєтки. От і все... А ви люди все проглотите, а ви тут держитесь як то кажуть))))
15 Січня 2019, 23:18
Читаючи всі коментарі всі так ображають місто яке воно погане так назріває питання «чому ж ви живете тут ???» про здешевлення товарів я звісно не підтримую політики президента але хто зараз платить податки???? Всі заробітчани привозять мільярди гривень і піднімають економіку сусідніх держав. А влада набравшись кредитів забирає в населлення кошти через ціну на паливо на газ<br/>Всі в своїх передвиборчих агітаціях обіцяє знизити ціну на газ а з чого мільярди віддавати будуть які на кредити в МВФ ???<br/>Доки населення не залишится працювати на цю державу і платити податки а не тримати мільярди гривень привезених з закордону нічого не змінится
16 Січня 2019, 00:03
Подія крута??? Чим? Тим що приїхав президент, за якого народ зубожів остаточно?? За якого втричі знизилася народжуваність?? За якого половина рожищан перейшли з газу на дрова ?? За якого росте з дня в день кількість секондхендів і покупців у них??? За якого люди масово почали на весіллях і хрестинах ставити на столи самогон, так як на нормальне спиртне не вистачає грошей?? За якого за кордоном на заробітках опинилося майже третина волинян?? Який розвів свалку євроблях у країні?? І тільки не треба казати, що в нас війна!!!! А хіба не цей президент обіцяв аж піна з рота йшла закінчити її за 2 години?? Хіба не він клявся в економічному рості ?? Де він?? Якби він так наполегливо працював над іншими питаннями, як над тим томосом... Захотів і домігся, чому ж з іншими проблемами так не виходить?? Ганьба!!! Не один воїн, що прийшов зі сходу казав,що якби бажання, то Порошенко міг би завершити цю війну за кілька днів, але....чому не завершить?? Та тому що має власний завод по виробництву зброї, наприклад. Та тому що є на що спихнути і чим виправдати власне фіаско, та тому що любить він ніби Україну, а при першій небезпеці звалить із сімейкою за кордон, де не в одній країні має маєтки. От і все... А ви люди все проглотите, а ви тут держитесь як то кажуть))))<br/><br/>БЕЗТОЛКОВИЙ БРЕД СИВОЇ КОБИЛИ. ШАНОВНИЙ ПРОЧИТАЙ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ<br/><br/>Стаття 106. Президент України:<br/><br/>1) забезпечує державну незалежність, національну безпеку і правонаступництво держави;<br/><br/>2) звертається з посланнями до народу та із щорічними і позачерговими посланнями до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України;<br/><br/>3) представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України;<br/><br/>4) приймає рішення про визнання іноземних держав;<br/><br/>5) призначає та звільняє глав дипломатичних представництв України в інших державах і при міжнародних організаціях; приймає вірчі і відкличні грамоти дипломатичних представників іноземних держав;<br/><br/>6) призначає всеукраїнський референдум щодо змін Конституції України відповідно до статті 156 цієї Конституції, проголошує всеукраїнський референдум за народною ініціативою;<br/><br/>І ТД.
16 Січня 2019, 00:10
І ще запитайте у Мартиняка - висуванця від району, коли він був у місті і що зробив за 4 роки.
16 Січня 2019, 00:14
1.ставить неука премєром.2.такого самого генпрокурора.3.гунчика з савченком для розвитку волині особливо гайворонську для рожищ.І ТД.
16 Січня 2019, 00:28
Шановний, ви коли небудь читали про подвійне оподаткування? В України з тебе самою Польщею підписаний договір що якщо там платять податки то не тут і частина тих коштів перераховується в Україну так як пенсію людина буде отримувати тут. Потім кошти привозять сюди люди і тратять тут це мільярдні вливання в бюджет. А що стосується виведення коштів то ви могли б поцікавитись про це в свого коханого президента, він вам би розповів про офшори, вілли в Іспанії і тд.
16 Січня 2019, 00:52
Конституцію я читав і не раз, навіть більше вивчав на юридичному конституційне право і не лише України. Ішо??? До чого тут конституційні повноваження президента??
16 Січня 2019, 00:57
І ще одне... Де в Конституції написано про право президента втручатися у діяльність релігійних організацій?? Прямо нагло лізти?? Де??? А от про свободу віросповідання кожного громадянина написано!!! А нам свідомо зараз нагло нав'язують в яку церкву ходити.. Сволоч ти Петя, сволоч безцеремонна і лукава!!! Совок вертається, до речі, ті вчительки, які за союзу не пускали дітей до церкви, зараз агітують їх за нову церкву)) ото каламбур ))
16 Січня 2019, 01:41
Люди не влізли до будинку культури??? Так їх туди не впустили!!!!
16 Січня 2019, 01:49
Ви дуже гарно написали.
16 Січня 2019, 01:57
Цікаво знати, а який кастинг потрібно було пройти, щоб прийти на зустріч з президентом??? І хто його проводив???
16 Січня 2019, 02:02
Ганьба такому президенту.
16 Січня 2019, 02:44
Що за срач розвели! У наше місто приїхав президент, такого ніколи не було і, думаю, дуже не скоро буде! Це супер подія для нашого містечка! З чим всіх і вітаю! А те який він, то все єрунда, ми всі нього вибрали. Були за нашу коротку історію й набагато гірші, причому зовсім недавно.
16 Січня 2019, 02:54
Ще хотів би написати про якийсь договір між Польщею та Україною про те, що Польща повертає частину податків Україні, пишу: ЩО ЗА БРЄД!!!
16 Січня 2019, 02:56
Юля Тимошенко справжній президент!!!!!!
16 Січня 2019, 03:02
До Миколи. Друужи з головою. І у тебе все получеться.
16 Січня 2019, 03:45
Дійсно хто в нас керує апаратом - одні сімейні зрадники. Невже зверху те саме. Пруться в ту владу щоб кайф отримувати від зради,- чи що?
16 Січня 2019, 10:46
Як відбирали?? Запрошення давали добре провіреним людям, як кажуть своїм на місцях, були випадки що по хорошому знайомству. Хоча іноді траплялися в залі люди, які взагалі не зрозуміло що там робили. От Безверхий наприклад понятно, а що там робила Мощик Алла, чоловік якої все життя просидів на заробітках в Москві?? Не зрозуміло, як її перевіряли, певно конкретний блат має. Питання були заготовлені, точно знаю, все майже як в Пуйла, тільки єйфоріч в залі трохи менша, певно все ж газ по 8.5 і маршрутка по 22 грн.в Луцьк осад на душі залишили))) Ну і звичайно в першому ряду безпосередній приймач Томосу святого отець Василь- щасливий і впевнений в завтрашньому дні)) ...якось так...
16 Січня 2019, 11:14
Одна пішла із за збереження себе біля корита - незаконно народила
16 Січня 2019, 12:31
Люди!Виходьмо на площу і будемо собачитись там може б якийсь був би толк а то так не цікаво!
16 Січня 2019, 13:00
Вас прошу визначитсь!!!
16 Січня 2019, 18:00
І самого Мартиняка, не на картинці, а в залі! От вам і депутат самісінької персони!
16 Січня 2019, 21:18
КОНСТИТУЦІЯ! Напевне між строчками написано,(не для кожного ока) президент Украіни як гарант Конституціі зобовязаний перед виборами іздити по районах і розповідати про своі досягнення.Звичайно, те що він приіхав до нас у місто це супер.но не більше як шоу.Для звичайних украінців це нічого незначить і нічого особливо не зміниться , та як і у минулі роки,А ось для тих, хто біля держ кормушки прийдеться віддати свою дань,тобто продатися.
16 Січня 2019, 22:04
Боже, яке ж той президент хитрюче створіння, і брехун, і піар, аби лиш не робити нічого. За нього будуть голосувати і пишуть коменти лише ті хто при владі і при кормушці. Всі решта бачать його &quot;5 років пакращення&quot;.
16 Січня 2019, 23:09
Це тобі ганьба придуркувате, ти бачило те про що говориш??? Ти в тій церкві був чи під ялинкою на площі топтався?? Чесне слово як з кущів вискочив
16 Січня 2019, 23:17
То таки правда взагалі то в новорічну ніч у храмі молились, причащались і сповідались люди, а не квасили як ти. І ніякі підписи там не збирали, не дури народ як твій президент. А ти одне з другим гуляло в піст і м'ясо жерло, а томосом певно морду витирало.
16 Січня 2019, 23:58
25 грудня було збіговисько попів в московській церкві рожище 27 грудня підписували в Луцьку в наханаїла що не зрадить Кирила а 31 грудня збіговисько в рожищах вночі просочилася інформація від ваших прихожан що там відбувалося мало дня щурі бігають вночі р о с к о л ь н и ки
17 Січня 2019, 00:21
Ти дурне?? Я там була на службі. Там крім Петра і Олександра служив лише Михайло з Дубищ, то хто що підписував?? Яке збіговисько?? Яких попів??
17 Січня 2019, 19:40
123<br/>17:21 17.01.2019<br/>Шановні, майте совість і гідність, врешті- решт! Ми самі його обрали у важкий для країни час! І це, по суті, гідний президент разом з першою Леді, розумний президент, на відміну від «папєрєдніків». Але керувати країною йому довелось у самий складніший час для країни, тому нам потрібно в першу чергу, якщо не підтримувати, то хоча б не паплюжити його. Тому що Порошенко зробив те, що не зробив жоден з наших президентів: в нас є Церква, своя, Єдина!!! Ніхто до нього не підіймав цього питання! А тепер маємо КАНОНІЧНУ ЄДИНУ УКРАЇНСЬКУ ЦЕРКВУ! В нас відроджується армія, не було таких зарплат у військовопосадовців раніше, а зараз- достойні, ідіть, служіть! Він відроджує наш скарб знівечений- нашу мову, адже вона у нас теж страждає від впливу русифікації. Вчителі тепер наші теж не повинні нарікати і плакати, немалі у них зарплати. Ну а відносно війни... з такою сильною країною, як Росія, ми ще й так молодці, що тримаємся... і жоден з інших на цій посаді цю війну так швидко не зупинить...<br/>А те, що пан президент приїхав до Рожищ, неочікувано і, дійсно, вражаюче, що саме наше невеличке Рожище було обране високопосадовцем для візиту! <br/>І ще питання для громади: як налаштовані жителі міста Рожище про перехід Михайлівської церкви до Єдиної церкви? Чи є якісь позитивні зрушення? На мою думку, питання на часі...
18 Січня 2019, 00:17
Чуєш ти троль, нащо скрізь пзаєш свій комент?? Хто тебе заказав?
24 Січня 2019, 01:57
Як жінка Кучми приїжджала то зробили вулицю до притулку а цей на халяву заїхав голку як в державі 0% ура!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024