У Рудні рятувальники розповіли про правила пожежної безпеки

11 Січня 2019, 12:38
1628

Рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання Руднянської сільської ради щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Про це пишуть на сайті Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області.

У четвер, 10 січня,  рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище разом із соціальними працівниками провели пожежно-профілактичне відпрацювання Руднянської сільської ради щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Рятувальники  поінформували громадян про основні вимоги, яких слід дотримуватися, щоб уникнути загрози виникнення загорання в будинках і запобігти небезпечним наслідкам пожеж. Застерегли від куріння у ліжку одиноких чоловіків, які входять до групи ризику, що за статистикою найчастіше стають винуватцями пожеж, й нагадали номери служб екстреного реагування. 

Та особливою турботою фахівці ДСНС оточили дітей – саме вони після уроків можуть взимку придумати собі неабиякі розваги. Щоб запобігти трагедіям на водних об’єктах взимку розповіли діткам правила поведінки  у побуті та на льоду, застерегли від катання на санчатах поблизу автомобільних шляхів та річок тощо.

Щоб люди не забували про життєво важливі правила та дотримувалися їх, рятувальники залишали тематичні листівки, які містять правила пожежної безпеки.








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024