У Рожищі збудують і здадуть в концесію автономні котельні

16 Серпня 2016, 16:00
1871 Джерело: https://ecotown.com.ua/news/Na-Volyni-peredadut-u-kontsesiyu-354-komunalni-kotelni/
Депутати міської ради одноголосно підтримали рішення про створення комісії для проведення конкурсу з передачі в концесію шляхом створення об’єктів у сфері теплопостачання для установ, що перебувають у власності територіальної громади міста.
Як повідомив заступник міського голови Віталій Поліщук, ще в квітні на сесії було прийняте рішення про закриття центральної котельні міста і створення об’єктів теплопостачання соціальної сфери, які фінансуються з міського бюджету. Були різні пропозиції потенційних концесіонерів. Зійшлись на тому, що будуть збудовані і передані в концесію 4 автономні котельні, які обслуговуватимуть дитячий садок №4, гуртожитки за адресою Незалежності, 94 і Незалежності, 43, а також приміщення міської ради.
Сьогодні депутати прийняли рішення про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу з передачі в концесію шляхом створення об’єктів у сфері теплопостачання для установ, що перебувають у власності територіальної громади міста. Очолюватиме комісію заступник міського голови Віталій Поліщук.
Також до її складу увійшли працівники міської ради Іван Лукаcевич, Оксана Данилюк, Ірина Попова, Марина Спірідонова, директор Рожищенського ПЖКГ Анатолій Медвєдєв, голова постійної профільної комісії міської ради Вадим Зінгель, а також Василь Дутко – директор Інформаційно-аналітичного центру «Волиньенергософт». Ця консалтингова компанія з Луцька надаватиме усю правову і організаційну допомогу у вровадженні цього проекту у Рожищі.
 
Коментарі
16 Серпня 2016, 21:50
іРА,СОНЕЧКО-ЦЕ ІНТЕРНЕТ ВИДАННЯ ЗАВДЯКИ ТОБІ СТАЛО МАЙЖЕ НЕ ЦІКАВИМ! З ЦИМ ПОТРІБНО ЩОСЬ РОБИТИ,ВИ ПЕРЕТВОРЮЄТЕСЬ НА НАШ КРАЙ З ЯКОГО ТИ ТАК ПОСПІШИЛА ЗВІЛЬНИТИСЬ.МОЖЛИВО ТО БУЛО ТВОЄ,ПИСАТИ СТАТТІ ДЛЯ НАШОГО КРАЮ?
16 Серпня 2016, 22:18
ВОНА ПРАЦЮЕ В ІНШОМУ ВИДАННІ
16 Серпня 2016, 23:57
Потапчук, місяцю ти наш ясний, за то завдяки тобі, в нашому місті "найцікавіша" радикальна партія. Яка дозволяє в п'яному вигляді їздити дорогами міста, обливати людей брудом (і не тільки чужих, а й рідних) і бігати до поліції стукати на всіх! Може тобі на консультацію тре?
17 Серпня 2016, 00:38
Спочатку ніж будувати котельні, нехай влада зверне увагу на котельню біля 10 будинку по вул. Незалежності..... такого б...дства, як там робиться, ніде немає.... там не тільки діти зкурюють першу цигарку, а й набувають першого сексуального життя....
17 Серпня 2016, 02:40
вона працює!!!
17 Серпня 2016, 03:31
а НЕМА У НАС ВЛАДИ!
17 Серпня 2016, 12:36
А ви шановний(на), що особисто зробили, щоб не було цього б...дства?? Сиділи і просто у вікно дивились?? Чи ви не мешканець Рожищ і з Марсу на це все дивитесь, не маючи змоги хоча б поліцію викликати коли там діти сексуальним життям займаються?? Дивні люди, якщо вам пох..., те що робиться у ВАС під вікнами, то чому владі має бути не пох...??
17 Серпня 2016, 12:52
От і видно хто працює, а хто коменти строчить і всіх лайном обливає. Ви ніхто в цьому житті! І заслуговуєте жити в нічому. Все впм не так, всі не то роблять. Я б вам ні котелень нічого не строів. Живіть в буді ви на то заслуговуєте
17 Серпня 2016, 14:11
Ти кажеш: я б вам ні котелень нічого не строїв. Ти примітивне чудо. Я сплачую податки, за рахунок яких утримується оця вся чиновницька братія. А тому маю право вимагати щось від цієї влади. Ти ж якщо на базарі заплатив свої гроші з кишені, а товар зіпсований чи бракований, то ж кричиш гвалт на все Рожище. Оце те ж саме.
17 Серпня 2016, 19:45
Перше сексуальне життя - це як? Особисто в тебе зараз на рахунку яке сексуальне життя по рахунку? Чи ти також з ними там цікаві папіроси куриш?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024