Колишній суддя з Рожища, який п’яним скоїв аварію, хоче бути в антикорупційному судді

10 Січня 2019, 09:55
5761

Членом Вищого антикорупційного суду має намір стати заступник голови Рожищенського районного суду Руслан Хитрик. Чоловік у 2014-му році скоїв п’яну аварію, у якій постраждали люди.

Про це стало відомо із списку сумнівних кандидатів на вступ до антикорупційного суду опублікувала «Українська правда». У цьому списку є 55людей, серед яких і колишній волинський суддя Руслан Хитрик.

Нагадаємо, активісти всеукраїнського об'єднання «Автомайдан» закликали покарати суддю Рожищенського районного суду Волинської області Руслана Хитрика, який кілька років тому потрапив в резонансну ДТП разом із депутатом обласної ради Сергієм Слабенком. Щодо Руслана Хитрика відкрили кримінальне провадження. Потім ДТП, вчинену напідпитку, перекваліфікували в адміністративне правопорушення.

Руслан Хитрик має чимало впливових родичів. Він задекларував свою дружину Діану, яка є адвокатом, батька Івана Хитрика, який був депутатом Ківерцівської міськради, двоюрідних братів Олександра та Богдана Хитриків, які працюють у Службі безпеки України та Генпрокуратурі відповідно, а також тестя Анатолія Грицюка – багаторічного депутата і колишнього голову Волинської обласної ради.

Також суддя Рожищенського районного суду Руслан Хитрик «завалив» екзамен. Відповідно, його визнали таким, що не відповідає займаній посаді.

Під час засідання 26 червня Вища рада правосуддя звільнила п’ять суддів у зв’язку з поданням заяв про відставку та п’ять – за власним бажанням. Руслана Хитрика – з посади судді Рожищенського районного суду Волинської області;

 

 

Коментарі
10 Січня 2019, 12:49
Хто автор цієї статті???<br/>Оксана Петрук???<br/>Неугомонна???
10 Січня 2019, 14:09
Яка різниця хто автор?<br/><br/>А от що за суддя такий, і ще не в тюрьмі. <br/><br/>І лізе далі до корита. На наших держслужбовців треба китайські закони. Щоб були без пальців, рук, голови в кінці кінців. <br/>Хоча знаючи їх то вони і на тому світі будуть хабарі брати.<br/>Треба терміново робити реєстр таких і пожиттєво відстороняти від влади.
10 Січня 2019, 14:30
І правильно будуть робити! Перше ви перестаньте їм тикати ті хабарі. Ато навчилися: краще заплачу, аби в черзі не стояти, чи без дозволів оформити якісь документи, чи .... З себе починайте! Мабуть якби самі були на посаді, то чим скоріше набрати.
10 Січня 2019, 16:42
Ну все вже здається чув у цьому житті, але таке....Виявляється суддя Хитрик задекларував свою дружину. О як, - сильно та професійно сказано. Я собі чогось завжди думав, що зазвичай декларують майно, доходи, земельні ділянки, авто чи об'єкти нерухомості, а тут виявляється і дружину можна задекларувати. А ще цікаво, що буде якщо не задекларувати дружини. Це напевне зразу ж до кримінальної відповідальності притягнуть, чи ні? А в кого їх цілий гарем? Як тоді бути? Або ще питання - чи потрібно декларувати коханок? А якщо серйозно, то дружина - це ж вибачте не річ, і живемо ми не у середньовіччі. А тому тут щось ну дуже вже попахує як мінімум сексизмом, чи ви, шановна редакціє, не чули про такий термін? Можна ж було написати нормальною мовою, ну, наприклад, &quot;Згідно декларації судді його дружина працює адвокатом чи зареєстрована як адвокат, чи займається адвокатською діяльністю&quot;. Де ви тільки цих писак берете і що ви їм платите за роботу? P.S. Не забудьте видалити цей коментар, хоча я все одно маю скріншот.
10 Січня 2019, 23:33
Ото тільки він такий поганий,а всі навкруги святі... У нашої влади скрізь корупція,починаючи з першої ланки
11 Січня 2019, 01:23
Да ще про Рожищенський Суд напешiть <br/>Який судя Сiлiч чесний взяточнiк.
11 Січня 2019, 10:48
Люди схаменіться. Де в Вас береться стільки злості. Поговорили про одного то давайте зачепим ще другого. За взятки. Якщо я їх нікому недаю то за Сіліча сказати нічого поганого неможу, а той хто дає той пише. Значить було за що дати.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024