Рожищан кличуть на курси, як запобігти корупції

09 Січня 2019, 09:01
1553

Національне агентство з питань запобігання корупції та громадських проект «Прометеус» запускають безкоштовні онлайн-курси. 

Відтак, усі охочі матимуть змогу удосконалити свої знання про конфлікт інтересів та декларування майна, – пишуть на сайті Рожищенської міської ради.

Отож, 8 січня 2019 року відбудеться навчання «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики». Курс допоможе як особам, у діяльності яких виникає конфлікт інтересів, так і тим, хто такий конфлікт інтересів зобов’язаний врегульовувати. Слухачі, зокрема, більш детально вивчать питання щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав, ознайомляться з типовими помилками при врегулюванні конфлікту інтересів, щоб не допускати їх у своїй діяльності.

Натомість, 21 січня 2019 року розпочнеться онлайн-курс «Декларуй доброчесно!».

«Якщо ви – суб’єкт декларування та у вас виникали складнощі під час заповнення і подання електронної декларації, запрошуємо до участі в онлайн-курсі. Автор курсу разом зі слухачами покроково заповнить кожне поле конкретної декларації та дасть поради, що роблять процес заповнення простішим. Учасники курсу також зможуть задати свої запитання на форумі та отримати відповіді від автора курсу», – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що усі згадані курси розробили спільно з Національне агентство з питань запобігання корупції в рамках проекту «Прозорість та доброчесність публічного сектору», що виконується ПРООН та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Учасники, які успішно пройдуть курси, отримають відповідні сертифікати.

Зареєструватися на всі онлайн-курси можна за посиланням: www.prometheus.org.ua.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024