Сесія Рожищенської райради: за що голосували та хто не прийшов

31 Грудня 2018, 10:23
3141

У Рожищі відбулась 37-ма чергова сесія Рожищенської районної ради.

27 грудня  депутати Рожищенської районної ради зібралися на пленарне  засідання тридцять сьомої чергової сесії. Із 34 районних обранців прибули та зареєструвалися  25 депутатів, – пишуть на сайті Рожищенської районної ради.

Відкрив та головував на пленарному засіданні сесії голова Рожищенської районної ради Андрій Музика.

На порядок денний чергової сесії районної ради винесли більше двадцяти питань, які були детально обговорені та проаналізовані на засіданнях постійних комісій.

Під час розгляду питання «Про депутатські запити і звернення»  районні обранці заслухали звернення депутата Віталія Ковальчука до керівництва району щодо сприяння у виданні книги «Село Навіз: крізь призму історії» вчителя історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Навіз Віри Мороз та  опублікувати в районній газеті «Наш край» інформацію про штатний розпис, фінансування комунальних закладів і органів виконавчої влади. Також в ході розгляду даного питання депутат Ігор Ткачук озвучив скаргу-заяву від приватного підприємця Андрія Коровіцького, адресовану голові райдержадміністрації, щодо ремонту дороги в селі Оленівка.

Наступним питання чергової сесії районної був звіт голови районної ради про роботу Рожищенської районної ради за період з грудня 2017 року по листопад 2018 року, який депутати заслухали  та взяли до відома.

У ході сесійного засідання районні обранці проаналізували виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2018 року, Комплексної програми  соціального захисту населення району на 2017-2020 року, обговорили роботу агропромислового комплексу району та затвердили план роботи районної ради на І півріччя 2019 року.

З метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад депутати надали департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій), затвердили структури, граничні чисельності штатних одиниць  комунального закладу загальної середньої освіти Рожищенський ліцей № 4, Рожищенської ЦБС та Рожищенського районного дому «Просвіта».

Жваве обговорення постійної комісії викликало питання «Про районний бюджет на 2019 рік», який представила начальник управління фінансів райдержадміністрації Лілія Клебанська. Зокрема, вона ознайомила депутатів із дохідною та видатковою частинами головного кошторису району. За результатами  обговорення депутати прийняли районний бюджет на 2019 рік.

Також на порядок денний тридцять сьомої сесій районної ради виносилися ряд питань, які стосуються діяльності Рожищенської центральної районної лікарні. Зокрема, депутати надали дозвіл на списання основних засобів з балансу закладу охорони здоров’я, створили комунальне некомерційне підприємство «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради та затвердили його статут і передавальний акт Рожищенської центральної районної лікарні правонаступнику – комунальному некомерційному підприємству «Рожищенська цетральна районна лікарня» Рожищенської районної ради.

Крім того, районні обранці внесли зміни до комплексної програми розвитку галузі АПК Рожищенського району на 2016-2020 роки, до районної екологічної програми «Екологія 2016-2020», до програми покращення функціонування Центру обслуговування платників Рожищенського відділення Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області на 2018-2019 роки та до рішення районної ради від 02.03.2012 № 15/9 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища і міста Рожищенського району».

4

3

 

 

Коментарі
31 Грудня 2018, 15:35
Метешко не відвідує сесії, це вже неодноразово від громадської позиції? хтось все таки його обрав. а можливо тільки рідня????
01 Січня 2019, 01:35
Що то в Просвіті знов збільшили кількість працівників. Їх там і так забагато. Заставте Горбача працювати. Він же на роботу практично не ходить.
01 Січня 2019, 13:01
Танці з зірками. На паркет виходить пара Алла Павлюк та Сергій Горбач ТАНЕЦЬ З БУТИЛОЧКОЮ Судді Світлана Павлючик , Петро Сітовський , Олександр Іщук. Оцінки - 10, = 10 - 10
01 Січня 2019, 16:49
потрібно змінювати керівництво Просвіти результат іще гірший ніж при Лідії Романюк.Звертатися будемо до депутатів.
03 Січня 2019, 01:01
бути такими нещасними, обділеними увагою, нікому не потрібними, щоб за пів години до нового року та в сам новорічний ранок перейматися Просвітою та Горбачем.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром