Завершився другий районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

27 Грудня 2018, 14:40
4870

 

У Рожищенському районі завершився другий районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав начальник відділу освіти та молоді Рожищенської райдержадміністрації Ігор Кузава.

«Аналіз результатів показав, що в основному учасники упорались із запропонованими завданнями, виявили високу теоретичну підготовку. Результати районних олімпіад засвідчили наявність хорошої роботи з обдарованими дітьми у закладах загальної середньої освіти району. Переможці районного етапу будуть представляти район у ІІІ (обласному) етапі, який відбудеться у січні-лютому 2019 року  Вітаю переможців. Бажаю подальших перемог», – йдеться у повідомленні.









 

 

Коментарі
27 Грудня 2018, 20:33
Що в Рожищі та Рожищенському районі Стільки багато розумних дітей!!!!!!!
28 Грудня 2018, 03:07
Не так. Багаті діти!<br/>Наполеглива дитина з раннього дитинства починає працювати, прагнути, прикладати зусилля та перемагати. Олімпіада- це і є результат дитячої перемоги. А наполегливість та перемоги в дитинстві закладають фундамент досягнень та перемог в дорослому житті.<br/>В &quot;обдарованої&quot; дитини є вибір, як знайти своє місце в житті: або на плантаціях Польщі, кухнях Чехії, будовах Росії, на мінімалці в Україні; або бути СПЕЦІАЛІСТОМ в Україні і отримувати достойну заробітну платню. А щоб стати спеціалістом,- потрібно прикласти зусилля в навчанні в дитячих та молодих роках.<br/>Григорій Сковорода писав: &quot;З усіх утрат втрата часу найтяжча&quot;. Якщо дитина весь навчальний період простріляє в гаджеті, прокурить в туалеті, чи протусується на дискотеках та барах з &quot;живим&quot; пивом, - точно собі не знайде достойного місця в цьому житті.<br/>Тому, переможці олімпіад, ви є дійсно ПЕРЕМОЖЦІ та майбутнє України. Ваш час потрачений не даремно. Успіхів...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром