На вихідних рожищан кличуть пофестивалити

09 Серпня 2016, 16:00
1512 Джерело: http://lutsk-online.com/

Уже цих вихідних в замку Любарта відбудеться четвертий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Про це 9 серпня під час оперативної наради розповів начальник відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

 

«Lutsk Food Fest - перший гастрономічний фестиваль вуличної їжі в Луцьку, котрий збирає в стінах замку представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій нашого міста і не тільки. Протягом двох днів кожен з них представляє лучанам та гостям міста новинки меню та вражає кулінарними шедеврами», - зауважив Веремійчик і нагадав, що смачне дійство щоразу збирає в замку понад 10 тисяч відвідувачів. Про це пише VIP.

13 та 14 серпня фестиваль кличе у гастро-тур. Учасники представлять кухню понад 30 країн світу. Окрім того, кожна гастроточка матиме цікаве оформлення у стилі тієї країни, страви якої представлятиме. Організатори збільшили кількість посадкових зон.

Окрім того, вони розширили і зробили більш комфортною улюблену лаунж-зону відвідувачів – із сіном. Традиційно на території фестивалю дівятиме дитяча зона з іграми та майстер-класами, дві фотозони, сцена з насиченою нон-стоп програмою.

Фішкою четвертого фестивалю стане розширення формату дійства. Так, воно розпочнеться ще 12 серпня з нічного кіноперегляду. О 21.30 усі охочі на території Луцького замку зможуть переглянути комедії від «Адреналін сіті» та поласувати легкими закусками від учасників фестивалю. Тож всіх лучан та гостей міста кличуть відвідати найсмачніше дійство у замку Любарта.

Коментарі
09 Серпня 2016, 19:39
Кому війна, кому пофестивалити.Моя суб`єктивна думка: країна розділилась на певні кола по інтересам.Є ті хто готовий життя покласти за свою Батьківщину, є ті хто на цьому заробляє.Є ті хто все життя фестивалить, є ті кому таке неспадає навіть на думку. <br/>Запрошують переглянути комедії від «Адреналін сіті»... а що настав час? Певні Волинські фінансові групи вчать нас &quot;тусити&quot; по-Європейські.А що у нас вже все так добре. ЧАС ГУРТУВАТИ ЛЮДЕЙ НАВКОЛО ПРОБЛЕМИ, І ЗАТЯГУВАТИ ПОЯСИ. ХОЧА Б , ЗАРАДИ ПОВАГИ ДО ТОГО ХТО В АТО НЕ ДОЇДАЄ, НЕ ДОСИПАЄ, НЕ ДОЖИВАЄ.
09 Серпня 2016, 22:02
Шановний, це взагалі питання совісті. Хтось захищає, хтось бізнес з кацапами веде, хтось горілку дудлить. В країні 40 млн населення, що ж ви хочете. От коли фестивалів не будуть організовувати не через те що заборонено, а через знаття, що туда ніхто не прийде, бо в країні біда, от тоді і ця країна почне розвиватися і квітнути. Але це років 40-50 пройде. Та і почитайте історію другої світової, завжди так було.
10 Серпня 2016, 00:09
Та як же ту совість виховувати, якщо історію ніхто не вивчає! Ми думаємо, що надівши вишиванку патріотом стаєш, а вірша Шевченка ніхто згадати не може. Щодо історії, то вона нас вчить готовитись жити в стані війни до тих пір, допоки матимемо такого сусіда як Росія (і навіть таку потужну і набераючу обертів Польщу).А закабалення сусіднього народу- це в крові у &quot;москаля&quot; та &quot;ляха&quot;.І взагалі настрої песимістичні! Можливо, дійсно,відвідати та поласувати легкими закусками від учасників фестивалю, десь в лаундж-зоні, а то на панщині так кормити не будуть!!!!
10 Серпня 2016, 12:24
Без ядрьоної бомби нас ніхто в світі поважати не буде. Подивіться на Північну Корею, санкції санкціями, але реально бояться всі, і ніхто не сунеться. А ще смертну кару треба відновити....
10 Серпня 2016, 19:02
Молодець. Супер. А до вишиванки?.!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024