«Напиши листа Святому Миколаю»: нагородили переможців. ФОТО

25 Грудня 2018, 13:17
3108

У Рожищі для учасників міського конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю» влаштували свято.

Про це пишуть на сайті Рожищенської міської ради.

Нагадаємо, що працівники Рожищенської міської ради приготували для маленьких рожищан подарунки до Дня Святого Миколая. Дітям потрібно було написати листа Миколаю. Пізіше обрали переможців. 11-річна рожищанка Яна Мосійчук у своєму листі попросила здоров'я для Арсена Васєчка. Хлопчик народився без ока та потребує коштів на операцію.

Під час нагородження переможців  актори Народного аматорського театру РД «Просвіта» повели глядачів сторінками повчальних новорічних історій. Діти разом з акторами вчилися по-справжньому дружити, творити добрі справи, допомагати ближньому та, звісно, вірити у дива. Особливо ті, які стаються у новорічну ніч.

Казкові історії щедро перепліталися цікавими іграми, де Наталія Марценюк пропонувала позмагатися кожного учасника у моториці та спритності й, звісно, отримати за це подарунок. Танці, співи та веселі забави продовжувалися майже дві години.

Казково-новорічного настрою додалося, коли до зали увійшов Святий Миколай. Він подякував усім діткам за листи та вручив усім солодкі подарунки.

А коли свято підходило до завершення, дітки зазнімкувалися разом зі Святим Миколаєм та пообіцяли бути завжди чемними на радість батькам, аби наступного року до них знову завітав Божий Угодник.

1










1



1

1


2









 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром