Рожищенські ліцеїсти відправили подарунки дітям на Схід. ФОТО

25 Грудня 2018, 11:02
2825

Учні Рожищенського ліцею №4  долучилися до проведення благодійної акції «Подаруй дитині казку», зібравши дитячі книжки, іграшки, канцелярію на Схід.

Про це повідомляють на сторінці ліцею у мережі Facebook.

За рішенням учнівського самоврядування провели власну благодійну акцію «Поділімось радістю новорічно-різдвяних свят з дітьми Сходу України». Ліцеїсти 1-11 класів зібрали подарунки: м’які іграшки, канцелярію, книжки, настільні ігри, написали листи школярам ЗОШ І-ІІ ступеня №5 міста Красногорівки Донецької області, в яких бажали друзям швидшого завершення війни, мирного неба над головою та щасливих новорічно-різдвяних свят. Через «Нову пошту» надіслали подарунки красногорівцям.

«Щорічно учні нашого навчального закладу відвідують вихованців реабілітаційного центру, який знаходиться у місті Рожище, і дарують їм «миколайчики». З такою ж метою в день Святого Миколая представники від учнівської громадськості відвідали Рожищенський притулок для неповнолітніх, куди були передані іграшки, книжки-розмальовки, пазли та канцелярське приладдя та найщиріші зичення і побажання. Нехай всі діти України будуть щасливими», – йдеться у повідомленні.













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39