В бібліотеці відбувся майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки

08 Серпня 2016, 14:00
6315

Вкотре в Рожищенській бібліотеці для дорослих, бібліотекарка з села Любче Алла Антонюк, навчала своїх колег з району виготовляти дивовижні ляльки-мотанки.

Ми вже писали про майстриню Аллу Зінов`ївну і про те, як сільська бібліотекарка щиро ділиться з охочими своїми знаннями та відтворює українські традиції, зокрема, у створенні ляльок-мотанок.

1


 

Тож за численними проханнями майстриня знову приїжджала в райцентр, аби показати та навчити, як правильно виготовляти ляльку "Травничку", що покласти в серединку та кому дарувати оберегіг створений власними руками та "приправлений" щирою та світлою любов`ю того, хто її виготовляв. 




 

"У бібліотеці відбувся черговий майстер-клас з Аллою Антонюк. На цей раз виготовляли ляльку-травничку. Його учасники - активні поціновувачі книги зробили яскраві, різнобарвні, наповнені духмяними травами ляльки- обереги. В процесі роботи дізналися багато корисного про цілющі трави, якими необхідно наповнити ляльку.

Було море позитиву, а ще хороший настрій на цілий день, адже лялька ця дарує силу та наповнює здоров'ям, а пишні жіночі форми символізують достаток. Дякуємо майстрині, будемо чекати на нову зустріч", - пишуть  задоволені учасники на сторінці Рожищенської бібліотеки для дорослих в соціальній мережі Facebook.




 

Коментарі
09 Серпня 2016, 14:45
Тетяна Сосновська не участвувала чи руки не з того місця ростуть!
09 Серпня 2016, 17:25
До чого тут Тетяна? Чому, ЛІза, ти не прийшла?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024