У Рожищі стартував турнір з міні-футболу. ФОТО

23 Грудня 2018, 15:50
3344

У Рожищі стартував щорічний турнір з міні-футболу, який присвячений пам'яті тренера Степана Наконечного.

Про це повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

22 та 23 грудня в спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи за підтримки Рожищенської міської ради та міського голови В'ячеслава Поліщука розпочався турнір з міні-футболу.

Відкриття турніру з міні-футболу відбулося в спортзалі стадіону «Колос» 22 грудня. Під час урочистостей міський голова В’ячеслав Поліщук зазначив, що по завершенні турніру в когось будуть кращі результати, в когось гірші, але висловив надію, що не буде переможців і переможених, бо підсумки турніру спонукатимуть учасників до підкорення нових висот, адже всі роблять одну спільну справу – відроджують славу рожищенського футболу та увіковічують пам'ять славетного футболіста.

Цьогоріч участь у турнірі взяли 11 команд. Серед яких, дві команди з Кременця – «Мілан» та «Торпедо», з Рожища п’ять команд: «Ферммаш», РДЮСШ, «Альянс», «Олімп» та «Освіта». А також «Апперкот» (Копачівка), ФК «Переспа», ФК «Рудня» й ФК «Топільно».

Після урочистого підняття прапора, учасники першої групи розпочали футбольні змагання. «Запеклі бої» продовжилися у неділю, 23 грудня. За підсумками двох днів визначилися й переможці – ФК «Рудня», ФК «Топільно» та ФК «Мілан».

А от футболістам «Освіти» та «Апперкот» доведеться ще поборотися за право змагатися у фінальній грі. Гра, яка визначить четвертого лідера відбудеться у неділю, 30 грудня, о 10:00. А вже в 11:00  стартують фінальні ігри, після яких рожищани дізнаються цьогорічного переможця у щорічному турнірі з міні-футболу присвяченому пам'яті тренера Степана Наконечного.

ФОТО: Володимира Ковалюка.
















 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024