У Рожищі студенти Університету третього віку святкували випускний. ФОТО

19 Грудня 2018, 15:34
4247

У Рожищі студенти Університету ІІІ віку святкували випускний.

Про це пишуть на сайті Рожищенської районної державної адміністрації.

Вітальні слова та побажання міцного здоров’я, віри, оптимізму, радості у кожному дні, нових вражень та цікавих знань зичили голова райдержадміністрації Інна Гайворонська та її заступник Інна Сергійчук, заступник голови районної ради Раїса Кучмук, директор територіального центру соціального обслуговування Галина Поліщук.

З великою гордістю та вдячністю говорили вони про успіхи студентів. Зокрема, відзначили колектив з селища Дубище «Дібрівчанка»; пригадали участь слухачів мистецького факультету Університету ІІІ віку – співочого клубу «Надвечір’я» у VI всеукраїнському пісенному конкурсі «З любов’ю до життя», де вони отримали Диплом лауреата ІІ ступеня у номінації «Хори» та пам’ятну статуетку фестивалю «Із любов’ю до життя»,  а керівник терцентру Галина Поліщук та культорганізатор територіального центру Алла Павлюк відзначені подяками за високий професіоналізм, співпрацю та збереження національних традицій;  участь спортсменів Університету ІІІ віку у міжнародній сеньйоріаді «Спорт для всіх заради здоров’я».

Загалом усі студенти Університету – люди із значними досягненнями у різних сферах діяльності, які володіють багатьма вміннями, мають не одну вищу освіту. 

1

1

1

2

1

1

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024