«Напиши листа Святому Миколаю»: визначили переможців. ФОТО

19 Грудня 2018, 10:18
3181

У Рожищенській міській раді обрали переможців серед дітей, які писали листи Святому Миколаю.

Про це пишуть на сторінці Рожищенської міської ради у мережі Facebook.

Нагадаємо, працівники Рожищенської міської ради приготували для маленьких рожищан подарунки до Дня Святого Миколая.

«Любі учасники конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю» від Рожищенської міської ради!! Ми надзвичайно раді, що участь у конкурсі взяли понад 60 діток нашого чудового міста Рожища. Святий Миколай отримав не тільки листи від однієї дитини, а навіть колективну листівку від цілого 3-А класу ЗОШ №1!!! Зізнаємося вам, що обирати з такої кількості учасників лише три переможці було дуже складно. Судді – художник Віталій Шевченко, депутатки міської ради Тетяна Панасюк та Ірина Гундир, довго та детально читали кожен лист, переглядали кожен малюнок, обговорювали, та, скажемо по-секрету, навіть, плакали над деякими листами, бо вони були з такими дорослими та розумними висловами, де не йшлося про якісь свої блага, чи бажання отримати подарунки, а про більш широкі потреби та бажання миру на Україні», – йдеться у повідомленні.

Переможцями стали Богдан Василів, Вероніка Ніщот та Анастасія Матискіна. У номінації «За креативність» перемогу отримала Марта Шрай, «За добрі вчинки» – Яна Мосійчук (дівчинка написала листа з проханням допомогти маленькому рожищанину Арсену Васєчку видужати. Навіть більше, поклала 50 гривень, аби внести свій вклад та привернути увагу усіх до цієї проблеми). У номінації «За безкорисливість» перемогу здобула Іринка Іваничко. Саме в цієї дівчинки було найконкретніше описано добрі справи і жодного прохання до Миколая.

Переможці отримають свої призи у середу,19 грудня,  під час святкової вистави в районному дому «Просвіта».

Усіх учасників запрошують у п'ятницю, 21 грудня, в районний дім «Просвіту» на 16:00 на яскраву новорічну вечірку, з іграми, призами, солодощами та веселою розважальною програмою від талановитих учасників театрального гуртка  районного дому «Просвіта».


1




 

Коментарі
24 Грудня 2018, 13:06
чи буде репортаж або фото з цього свята???
24 Грудня 2018, 15:24
чому не відповідаєте???
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024