В селі Сокіл відбувся творчий звіт

05 Серпня 2016, 11:40
2052

         Під час дійства лунали щире слово, душевна пісня, запальний танок, чарівна мелодія, народна мудрість. Творчі колективи  будинку культури села Сокіл дарували своїм  шанувальникам на звітному концерті під назвою «Я Україні віддаю пошану», присвячений  25 річниці Незалежності України серце і душу, виконуючи музичні композиції.
         Радо, тепло, гучними оплесками зустрічали глядачі аматорів сцени, бо кожен номер концерту був виконаний із щирою любов’ю  та від душі.
         Духовий оркестр створив урочистий настрій ще до початку концерту, скликаючи усіх на свято.


        Свято розпочала поетичними рядками, жителька села Лідія Тхорницька. Жінка прочитала власний вірш «Схід і захід – сестри», та згуртувала публіку, піднявши патріотичний настрій глядачів.

       Учасники драматичного гуртка виконали театралізоване дійство «Людської пам’яті знов свічку запаліть», в якому зі щирістю, скорботою  і з великою вдячністю згадали свого односельчанина Єлізар’єва Руслана, який віддав життя за наше  майбутнє, виконуючи  свій військовий обов’язок на сході України.

      Усіх героїв, які загинули за свободу і Незалежність нашої держави в усі часи її творення вшанували хвилиною мовчання.
      На сцені виступали маленькі артисти: вірш «Утікайте москалі з української землі» та пісню «Українка   я маленька» майстерно виконала шестирічна Ганнуся Шелеп.

      Тішили гостей виконавці-аматори патріотичними піснями.

      Без танців також не обійшлося, звеселили та підбадьорили глядачів запальними хореографічними постановками.

      Під час творчого звіту продемонстрували глядачам багатство  українських традицій - провели обряд перших пострижи.
    В день проведення творчого звіту приймала найщиріші вітання з нагоди  завершення своєї трудової діяльності в закладі культури Лідія Редчук – керівник народного аматорського фольклорного колективу «Сокілська родина», яка пропрацювала в культурі 34 роки. Зі словами вдячності звернулася до працівника культури Тетяна Новосад - начальниквідділу культури і туризму Рожищенської РДА та Лідія Романюк – директор  районного будинку «Просвіта». За сумлінну працю впродовж довгих років Лідії Редчук вручили почесну грамоту та подяку.

Наталія Богачук

Коментарі
05 Серпня 2016, 17:37
Фото просто шикарне!!!!!!!!!!!
06 Серпня 2016, 03:02
а могли б і щось суттєвіше...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024