У Рожищенський дитячий притулок привезли дітей з Луцька, адже мама пиячить в іншій області

13 Грудня 2018, 16:15
5448

У Рожищенський дитячий притулок привезли дітей з Луцька, адже їхня мама вже два тижні не виходить на зв'язок. Громадянський чоловік цієї жінки каже, що не може самостійно доглядати за дітьми.

У середу, 12 грудня, до служби 102 зателефонував громадянин та розповів, що хоче передати 2 малолітніх дітей своєї співмешканки працівникам поліції, –  повідомляють на сторінці Патрульної поліції Волинської області у мережі Facebook.

Прибувши на місце події, на проспект Відродження,у Луцьку, інспектори встановили, що заявник винаймає житло з 28-річною жінкою, проживаючи з нею у громадянському шлюбі. Останні 2 тижні жінка не виходить на зв'язок, бо нібито поїхала в іншу область з найменшою, 10-місячною дитиною.

«Чоловік розповів, що не має змоги самостійно доглядати доньок співмешканки 3 і 6 років. Коли ж телефонує жінці, та постійно є нетверезою, за його словами. Заявник працює вантажником, тож вирішив передати дітей під нашу відповідальність», - розповіла інспекторка Патрульної поліції Волині Ольга Наумчук.

Інспектори, оцінивши ситуацію, вирішили доставити дівчаток у притулок в Рожище.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром