На Волині жінка звинувачує медиків у неналежному лікуванні сина. ВІДЕО

13 Грудня 2018, 15:20
5190

Волинянка Катерина Мацюк вже більше двох місяців їздить з півторарічним сином Матвійком місцевими медзакладами.  Жінка каже, що незадоволена тим, як лікують її сина.

Медики ж заявляють, що роблять все, що у їхніх силах, – йдеться у сюжеті сюжеті Сфера-ТВ.

Спершу жінка з півторарічним сином потрапила до рожищенських медиків. Лікували бронхіт. Нічого путнього з того не вийшло, бо, як виявилось, діагноз був хибним. З ускладненнями поклали до обласної дитячої лікарні. Вердикт місцевих ескулапів – стороннє тіло у легенях.

Далі справи, розповідає Катерина, лише погіршувались. Чотири бронхоскопії, реанімація та довжелезні списки ліків, які потрібно було купувати щодня. І так – вже більше двох місяців.

Проконсультувавшись з юристами, Катерина впевнилась, що має право знати всю інформацію щодо лікування її сина. Жінка відмовилась, аби Матвієві кололи антибіотики і за будь-яку ціну прагне добитися направлення до київської дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Завідувач ургентно-хірургічного відділення Валентин Марчук заперечує слова Катерини та запевняє, що робить все можливе задля одужання хлопчика.

Медики обласної лікарні запевняють, що радяться щодня, як між собою, так і з київськими колегами з «Охматдиту». Наразі, каже лікуючий лікар Олександр Сльозко, дитина перебуває у стані середньої важкості з позитивною динамікою.

Коментарі
14 Грудня 2018, 02:16
Глисти. 3 таблетки вормілу і спокій.не звідки від мамці подарок.
14 Грудня 2018, 12:56
До чого тут глисти.<br/>В дитини підозра на вроджену ваду.<br/>Кожного тижня задихається, потрапляє в реанімацію, потім на бронхоскопію і на виписку.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024