В Рудні та прилеглих селах відгуляли свято села

02 Серпня 2016, 12:00
3080

31 липня 2016 року в будинку культури села Рудня відбулось свято «День села – Рудня, Ольганівка та Валер’янівка». Гостей на свято завітало чимало. Увесь концертний зал був переповнений людьми. На вулиці перед будинком культури, чудовий настрій усім дарував ансамбль духових інструментів, йдеться на сторінці районного відділу культури в мережі фейсбук.

1



Далі з щирими привітаннями та пишним короваєм, гостей зустріли діти. З вітальним словом до громади звернулась сільський голова Світлана Якимлюк. Вона вручила цінні подарунки учасникам АТО, наймолодшим та найстаршим жителям села. Після урочистої частини односельчан та гостей, своїми вміннями дивували місцеві таланти. Зі сцени лунали веселі дитячі музичні вітання. Свої задушевні пісні дарували вокально-жіночий колектив та солісти будинку культури села Рудня. Тішили гостей дитячі танцювальні колективи. 
У вестибюлі  можна було ознайомитись з чудовою виставкою світлин з історії села, яку підготувала завідувач бібліотекою Галина Забокрицька.
На завершення свята всіх пригостили запашним короваєм та організували сучасну дискотеку.





 

Коментарі
02 Серпня 2016, 20:00
Де фото головихи? Подарки дуже гарні. Я також отримав. Дружина задоволена. Напевно завуоубша фото давала. Жаба її давить бо вона якась ноль.
05 Серпня 2016, 00:19
Подарки раз в рік, то звичайно класно, нічого не скажу. <br/>А от завклуб - молодець. Організувати такий гарний концерт - потрібно мати великий дар. <br/>А на рахунок кількості дітей, які виступали, я взагалі був в шоці - це ж їх потрібно було навчити співати, танцювати, розказувати вірші. Та, навіть просто виходити на сцену. Це ж який великий, титанічний труд.<br/>А знайти музикантів, озвучення, пошити костюми - а це ж все жкопійка, яку я думаю ніхто не виділяв. Адже вкінці концерту завклуб висловлювала слова вдячності цим людям.
05 Серпня 2016, 11:46
Який у неї дар. Взяла її на роботу голова по блату. От і все. Бардак який був біля клубу. Як ще перед святом прибрали. Ні не той зараз завклуб.
05 Серпня 2016, 19:13
Шановний пане 777. Мені соромно за те, що ви не можете прийти і сказати мені це в очі, а ховаєтесь за екраном комп'ютера. Від таких як ви псується суспільство, бо вони не тільки смітять за Будинком культури, а й смітять в душах людей. А на рахунок моєї роботи - будь- ласка, приходьте завтра, я Вам звільню свою посаду, будете працювати, адже я так зрозуміла - ви великий знавець в культурі. Я Вас чекаю.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024