Заслужений журналіст України просить голову РДА відновити премію імені Богачука

12 Грудня 2018, 12:05
2236

Заслужений журналіст України Василь Федчук звернувся до голови Рожищенської районної державної адміністрації Інни Гайворонської з проханням відновити премію імені Олександра Богачука.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook. 

«Пані Інно! Я знаю, що в нашому районі була встановлена щорічна районна премія імені Олександра Богачука до дня його народження – 18 грудня. Удостоіли лише композитора Вольського і самодіяльний колектив з села Сокіл .Але, це було предавно. Потім, з невідомих причин, забули про іі існування. Я свого часу нагадував вашим чиновникам від культури. Але, тиша…», – йдеться у повідомленні.

Також журналіст зазначив, що хороший кандидат на цю премію – поет Будчик.

«Витягніть з шушляди цей документ ! У вас є поет з Навоза Будчик, він - вчитель, автор ряду збірок, хороший кандидат. Може претендувати .Ті гроші - 2-3 тисячі нехай нашкребуть меценати, підприємці ,якщо не заклали в бюджет. Для них це мізерні копійки. А премія оживе,  й ім’я Саші знову оживе в районі», – додає він.

Коментарі
12 Грудня 2018, 22:14
ЩЕ декілька рядків .--Олександр БОГАЧУК є автором 5 поетичних збірок та десятків відомих естрадних пісень. ВІН народився в Соколі у 1933-му році.ОТЖЕ на порозі його славний ювілей--85 -ть років від дня уродин. ЩО працівники культури готують до цієі поважноі дати ???
12 Грудня 2018, 23:14
Якщо живеш ти іменем народу-<br/>Своїм ім’ям вростаєш у народ!<br/><br/>Тож згуртуймося-і зробимо вечір пам’яті нашого славетного земляка!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024