З нагоди Дня Збройних сил України у Рожищі привітали працівників комісаріату. ФОТО

06 Грудня 2018, 16:18
4595

У Рожищі, з нагоди Дня Збройних сил України, привітали працівників військового комісарату. Також, їм вручили подарунки.

Зустріч міського голови Рожища В’ячеслава Поліщука та працівників комісаріату відбулась у четвер, 6 грудня, – повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

«Вагомий внесок у зміцнення оборони нашої країни, становлення справжнього українського війська забезпечують на місцях військові комісаріати. Гідно здійснює свою місію і Рожищенський районний військовий комісаріат, виконуючи поставлені перед ним завдання.Слід зазначити, що багато хто з особового складу військкомату встиг побувати на Сході нашої країни беручи участь в антитерористичній операції. З великою приємністю у цей святковий день міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук прийшов привітати особовий склад військового комісаріату з професійним святом», – йдеться у повідомленні.

 В’ячеслав Поліщук подякував колективу за належну організацію роботи, віддане служіння своїй Батьківщині та вірність військовій присязі. Наголосив на особливо важливій ролі військкомату в період військової агресії, його вагомому внеску у військово-патріотичне виховання молоді, в піднесенні престижу військової професії. Усім бажав міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні. А також вручив подарунки всім працівникам військкомату.

1

2






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024