Освітянам та медикам заборгували зарплату. Обіцяють невдовзі розрахуються

28 Липня 2016, 20:20
1870

Борг з виплати заробітної плати в районі становить 559 тисяч гривень, під час колегії райдержадміністраціх повідомила начальник управління фінансів Лілія Клебанська.

Ці гроші -в основному борг  перед медиками та освітянами, адже саме ці галузі з державного бюджету не доотримали субвенцій.  З боргами обіцяють розрахуватися по мірі надходження коштів з держбюджету, оскільки місцева влада звернулася з прохання збільшити освітню та медичну субвенцію для виплати зарплат вчителям та медикам.

 

Коментарі
29 Липня 2016, 00:55
Не думав, що так швидко. Думав ближче до кінця року. Читаєм http://rozhyshche.rayon.in.ua/news/9888-za-reorganizatsiiu-shkil-deputati-ne-progolosuvali . Все таки 2 плюс 2 буде 4. Хотілось би почути думку депутатів райради з цього приводу.
29 Липня 2016, 10:57
Ця заборгованість зовсім не пов'язана із закриттям шкіл.
29 Липня 2016, 12:33
За що їм платити тим неробам та хабарникам. Що медикам, що вчителям. Одні роблять вигляд, що вчать, а насправді лише думають, хто б за репетиторство забашляв. Парадоксальна ситуація: такий собі ніякий вчитель в класі, вдома як за помахом чарівної палички стає суперрепетитором, вже він все знає, все вміє, всього може навчити. А в школі цих талантів його щось не помітно. А про рожищенську медицину взагалі говорити не хочеться. Ото шановні як працюєте, так вам і платять...
29 Липня 2016, 14:11
Людям сказали: на вашу лікарню виділяєм енну суму, вона меньша ніж в минулий рік, або скорочуйте штат, або зрізайте зарплати. Люди не зробили нічого, а навіщо? і так пройде, ми побастуєм, страйк, голодовка, гвалт, зрада, геноцид вся і всіх, наверху подивляться та й доплатять. Грошей уже не вистачає. Ждемо страйк. Але страйк особливий: на роботу ходимо, а пацієнтів не приймаємо, нічого не робимо - зарплата нараховується. <br/>З вчителями, щось подібне.<br/>Рахувати треба вміти.<br/>Тепер чекаємо рішення райради про покриття недоплати з районного бюджету. В нас же інших проблем немає в районі, тільки як забезпечити методистів зарплатою в районі і ще купу пенсіонерів в лікарні.
29 Липня 2016, 23:43
так мудро розглагольствуєте відносно оплати праці вчителів та медиків, що закрадаєтьсЯ думка --ваші діти вчаться за кордоном, а ви самі й ваші близькі за медичною допомогою звертаєтесь, по крайній мірі, до &quot;феофанії&quot;
30 Липня 2016, 11:18
В мене думка одна, від того чи буде сидіти в районо 7 методистів (чи скільки їх там), чи не буде ні одного, чи буде в поліклініці 50 медсестер (більшість з яких не застанеш в робчас на робочому місці) чи 30-ть, ні якість освіти, ні якість медичного обслуговування не погіршиться. А за ті гроші (хочу нагадати, що всі гроші в бюджеті це кошти отримані від громадян держави), що зекономляться, можна зробити й щось корисне.
30 Липня 2016, 13:48
Самі,зокрема,багато корисного натворили? В щодо зарплат медсестер - о, економія для району фантастична. Хоч би ви не луснули з цієї економії.
30 Липня 2016, 15:05
Оксана, я не держслужбовець, питання не до мене, я податки плачу, щоб гроші прийшли відповідним службам і вони могли зробити щось корисне. А про зарплати медиків, то краще мовчали б, можливо ставки й не великі, але чомусь як я бігав шукав для своєї дитину медичку, щоб приходила колоти дитині антибіотик (звичайно не безкоштовно), то так і не знайшов, певне так мало отримують, що підзаробити ніхто не схотів? В мене думка інша: по своїй професії не старається заробити лівака тільки той кому й так вистачає, так що не плачтесь. Про скорочення медсестер писав тільки про поліклініку, в лікарні вважаю дівчата відробляють свій хліб, ним би я ще й добавив би до ставки.
30 Липня 2016, 23:35
Мені здається,що не знайшли медсестру, яка б поколола вашій дитині антибіотик, по банальній причині -ви б її потім &quot;прославили&quot; в інтернеті як хабарницю . Очевидно, люди знали, з ким мали справу. Мабуть комусь відомо, хто ховається під цим псевдонімом і хто при кожній нагоді поливає брудом медиків
31 Липня 2016, 01:39
Як &quot;здається&quot; - хреститись треба. А медики самі себе поливають більше й не треба, як там &quot;кожному воздасться по ділам його&quot;. Діла наших медиків і їх діагнози вже звучать не тільки в районі, а й в області, не всіх врачів, але багатьох.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024