На Бандерштат приїде Джамала

26 Липня 2016, 18:00
1734

5-7 серпня на іподромі у Луцьку пройде один з наймасштабніших фестивалів в Україні - Бандерштат. Окрім того, це також один із найстабільніших фестивалів. У 2016 Бандершат святкуватиме своє 10-річчя. Погодьтесь, досить поважна дата.

Цього року оргкомітет фестивалю зібрав вищий ешелон української музики, літератури, а також громадських і політичних діячів. Окрім трьох музичних сцен, які поділені жанрово (акустична, важка і головна), на фестивалі діятимуть і інші локації – зокрема, літературна сцена, майстер-класи на музичних інструментах, дитяче містечко, локація від Lutsk Food Fest, а також низка інших.

Серед музикантів, що відвідають цьогорічний Бандерштат – переможниця Євробачення 2016 Джамала, легенди українського року «Брати Гадюкіни», «Тартак», а також «Brutto», «Антитіла», «O.Torvald», «Stoned Jesus», «Гайдамаки», «Роллікс», «Фіолет», «Жадан і Собаки», «Веремій», «Карна», «Morphine Suffering», «Анна», «Epolets», «Arlett», «Freedom». Свої акустичні програми представлять Арсен Мірзоян, Сашко Положинський з гуртом Бувє, а також вокаліст гурту «Моторрола» Сергій Присяжний.

На літературній сцені очікується відомий літератор Сергій Жадан, що також представить і свою музичну програму з гуртом «Жадан і собаки».

Серед політиків і громадських діячів організатори обіцяють приїзд Надії Савченко, голови Верховної Ради Андрія Парубія, Давіда Сакварелідзе, Вахтанга Кіпіані, Богдана Логвиненка та інших.

Як і у попередні роки проведення Бандерштату, очікується організація патріотичного флешмобу, ярмарка патріотичної продукції та багато іншого, що, безумовно не залишить вас байдужими. Запрошуємо відвідати!

Коментарі
27 Липня 2016, 19:54
А до чого на музичному фестивалі одіозні політичні фігури? Що без них ніяк? Чи в нас знову чергові-позачергові вибори, якими вже хронічно вражене наше суспільство? Планував відвідати, але бачу знову мене хочуть використати як лохтурат. НЕ ПОЇДУ. Нічого не змінюється.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024