Рожищенських учнів закликають долучитись до конкурсу «Стань письменником»

29 Листопада 2018, 11:15
1336

Рожищенські учні 10-11 класів можуть долучитись до Всеукраїнського конкурсу «Стань письменником».

Всеукраїнський літературний конкурс «Стань письменником» стартував з 20 листопада 2018 року та триватиме до 19 січня 2019 року. Організатор – Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Університет прийматиме художні тексти учнів 10-11 класів за номінаціями: «Поезія», «Проза», «Драматургія», «Публіцистика», «Переклад», «Літературна рецензія». 

Метою конкурсу є виявити і заохотити літературно обдарованих учнів, та в перспективі підвищити якість сучасної української літератури. Конкурсні роботи (обсягом до 50 сторінок) приймаються виключно в електронній формі на адресу [email protected]

Можна подавати різні за жанром оригінальні твори та переклади. Тематика, стилістика й техніка виконання є довільною та залежить виключно від креативності конкурсанта. 

Над конкурсом працює команда професіоналів: Іван Малкович (видавець «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»), Іван Андрусяк (головний редактор видавництва «Фонтан казок»), письменник Ігор Астапенко, письменниця Дарина Гладун та інші відомі українські митці. 

Переможці отримають цінні призи від членів організаційного комітету, а також пільги при вступі на спеціальність «Літературна творчість, українська мова та література» Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024