#ЖитиЛінаСавченко: волинянці терміново збирають мільйон гривень на лікування раку четвертої стадії

28 Листопада 2018, 16:33
#ЖитиЛінаСавченко: волинянці терміново збирають мільйон гривень на лікування раку четвертої стадії 2235
#ЖитиЛінаСавченко: волинянці терміново збирають мільйон гривень на лікування раку четвертої стадії

Жительці села Шклинь Горохівського районі Ліні Савченко, яка бореться з раком грудей, за півтора тижні зібрали 190 тисяч гривень. З цих грошей вже витратили на ліки 53 тисячі. Ліна почуває себе вже трохи краще і стала нормально їсти.

Проте цього не достатньо, аби подолати недугу. Район.Горохів вже повідомляв, що потрібно зібрати мільйон, аби жінка просто могла жити.  Вона з 2014 року бореться зі страшною хворобою – раком грудей четвертої стадії.

За цей час жінка пройшла 23 хіміотерапії, три радіології, гормонотерапію і перенесла дві складні операції. І коли вже здавалося, що вона подолала недугу – стався рецидив, який вразив кістки, легені та печінку. Війна з раком триває вже п’ятий рік з різною динамікою.

Для того, щоб ця жінка просто жила, необхідно зібрати один мільйон гривень. З цим проханням до редакції Район.Горохів звернулися близькі люди Ліни. За ці кошти вони зможуть придбати спеціалізоване лікування та підтримати життєдіяльність чудової подруги, мами, дружини, доньки – Ліни Савченко.

Родина Савченків з усіх сил працює над тим, щоб забезпечити постійне лікування, проте ресурси і можливості практично вичерпані. Чоловік Ліни, Микола Савченко, вже понад вісім місяців знаходиться на заробітках за кордоном для того, щоб кожного дня надавати шанс їй прокинутись і жити.

Він всіма силами намагається заробити кошти для дороговартісного лікування і вирвати з лап недуги свою кохану дружину. Найважче для Колі – бути далеко у надважкі моменти, коли відбуваються кризи та загострення в Ліни і вона потребує його підтримки.

«В мене дуже велике бажання жити, мій організм страшенно виснажений, я постійно на лікуванні», – описує свій стан Ліна.

Не будьмо байдужими! Давайте подаруємо волинянці шанс жити!

Номер картки Приватбанку: 5168 7426 0722 8545, САВЧЕНКО ЛІНА ЯРОСЛАВІВНА

Код ЄДРПОУ одержувача: 14360570.

Ліна на лікуванні
Ліна на лікуванні

Заключення лікарів
Заключення лікарів

«В мене дуже велике бажання жити»
«В мене дуже велике бажання жити»

Ліна Савченко з близькими
Ліна Савченко з близькими

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024