Дітям у селі Мильськ розповіли, як попередити насильство

27 Листопада 2018, 17:00
3309

В рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства», фахівці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, провели зустріч з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Мильськ.

Захід відбувся у вівторок, 27 листопада, – це пишуть на сторінці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у мережі Facebook.

В оргазізації зустрічі також взяли участьРожищенське бюро безоплатної правової допомоги та  Рожищенська районна філія Волинського обласного центру зайнятості. Мета заходу – підвищення рівня обізнаності підлітків з питань попередження насильства, прав та обов’язків неповнолітніх.

Під час зустрічі розглянули основні причини та наслідки насильства та опрацювали такі питання як:

1) актуальність проблем насильства у шкільному середовищі;

2) що таке «насильство»;

3) основні права та обов’язки дітей;

4) види відповідальності неповнолітніх.

На життєвих прикладах розглянули механізм застосування прав неповнолітніх.

В кінці заходу для учнівської молоді презентували послуги соціальних установ району.

Під час соціальної профілактики на території Мильської сільської ради фахівці служб відвідали соціально вразливі категорії сімей в рамках проекту «Я маю право!». Надали соціально-правові консультації щодо виховання дітей, проінформували батьків з питань формування усвідомленого батьківства, попередження насильства в сім’ї, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем.

Коментарі
27 Листопада 2018, 21:07
Як вже цей шварцкоп достав своїм піаром, працюєш то працюй собі тихенько. Кожен захід на район Рожище висвітлює. Фейсбук вже і так втомився від тебе, то ти ще район Рожище рішив допекти. Не стільки тої роботи....шум один від тебе алєжка...
27 Листопада 2018, 21:54
Те, що район перепощує новини з ФБ, це проблема Шварцкопа. Це редакція немає про що писати, от і полює на новини в соцмережах. Подивіться уважно, одні репости, нічого власного.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024