У Рожищі планують підняти оплату за водопостачання

27 Листопада 2018, 15:15
4778

Рожищанам планують підняти оплату за водопостачання. У разі затвердження, 30 листопада, членами виконкому тарифів, нові «ціни» вступлять в дію з 15 грудня.

Про це пише газета «Рожищанин».

«Враховуючи звернення підприємства Житлово-комунального господарства та керуючись статтею 28 Закону України про «Місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постановую Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №869, рішенням постійної комісії міської ради з питання планування, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку з метою забезпечення безперебійного та ефективного функціонування системи водопостачання та водовідведення міста на виконком міської ради виносяться скориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та організацій, та інших споживачів, що надаються Підприємством житлово-комунального господарства. У разі затвердження, 30 листопада, членами виконкому нових тарифів, нові вступлять у дію з 15 грудня», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, також планують підняти оплату за теплопостачання  та вивіз сміття.

У Рожищі хочуть підняти плату за воду
У Рожищі хочуть підняти плату за воду

 

 

Коментарі
27 Листопада 2018, 19:24
з метою забезпечення безперебійного та ефективного функціонування системи водопостачання та водовідведення міста на виконком міської ради виносяться скориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення але дуже хотілося б щоб абсолютно далекий від математики Мєдвєдєв подав для публікації на даному ресурсі хоть які небудь розрахунки по питанню доцільності підняття тарифів ,питання собівартост,і рентабельності, прибутковості амортизації основних засобів навіть не розглядаєм, можна просто в малюнках пояснення
28 Листопада 2018, 00:02
Вам, як людині безумовно дуже близькій до математики, не завадило б знати, що розрахунки по тарифах робить ПЖКГ, а от право і обов'язок їх оприлюднити лежить на працівниках Рожищенської міської ради... До речі, що вони і зробили посилання -http://rozhrada.gov.ua/docs/14880/
28 Листопада 2018, 07:40
Я за який хрін більше птатити? За те що по пару разів на тиждень води немає?
28 Листопада 2018, 07:42
Понеділок рано встаєш, хочеш вмитися, зібратися на роботу, а води немає і ще за такий сервіс хочуть ціни підняти?
28 Листопада 2018, 11:32
Вже повідомляли на днях, що комунгосп прикупив нового буса "тешку 5". То мабуть треба швиденько плату за воду підняти, бо покупки такого роду також у тарифи включні, якщо хтось не знає. Це називається придбання основних засобів. Хоча на х... питається у задачі комугноспу бус-пасажир бізнес-класу?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024