УКРАЇНЦЯМ МОЖУТЬ ЗБІЛЬШИТИ РОБОЧИЙ ДЕНЬ

24 Липня 2016, 10:30
1821

Робочий день українців може істотно збільшитися вже восени, якщо парламент ухвалить нову редакцію Трудового кодексу без змін та зауважень. 

Зокрема, зміни зазнала стаття прo тривалість робочого дня. Розробники пропонують офіційно не обмежувати його.

 

Зараз, відповідно до статті 50 Кодексу законів України про працю, тривалість робочого тижня не повинна перевищувати 40 годин, тобто працювати людина має 8 годин на добу протягом 5 робочих днів. Однак у тіньовій сфері люди, які не працевлаштовані офіційно, вже давно працюють по 12-14 годин.

 

Своєю чергою викладачі пропонують скоротити тривалість літніх канікул. Вони мотивують це тим, що в Україні найкoрoтша тривалість навчання і навчальний рік серед країн Євросоюзу. У Європі школярі відпочивають влітку всього два місяці - липень і серпень, в Німеччині і Польщі - ще менше - близько 1,5 місяця.

 

На думку спеціалістів сфери освіти, продовження навчального періоду за рахунок скорочень тривалості літніх канікул дозволило б зменшити навчальне навантаження на дітей і кількість домашніх завдань.

Про це пише vnews.agency.

 
Коментарі
25 Липня 2016, 00:39
Нічого дивного в країні вже давно геноцид власного народу.
25 Липня 2016, 01:04
123, дурню пишеш.
25 Липня 2016, 15:27
А ти певно тільки прикриваешся синьо-жовтим кольором.а то б визнав геноцид.який зараз переживають Украінці.Цього тільки або сліпий не бачить .або той хто його затіяв.Ганьба!
26 Липня 2016, 01:38
ГАНЬБА! ГАНЬБА! ГЕНОЦИД! ГОЛОДОМОР! ВСІ НА БАРИКАДИ! ЖИДИ ПРОДАЛИ УКРАЇНУ! РЕВОЛЮЦІЯ! <br/>Клоуни. Гидко читати.
26 Липня 2016, 12:40
Критикувати когось завжди дуже легкоі просто,а що ви конкретно кожен зробили для того,щоб у нашій країні стало жити краще? Починаймо кожен із себе.Тоді буде толк.А то красти найбільше,забезпечити своїх дітей найперш і т.д.
27 Липня 2016, 13:43
Дурна риторика почни з себе, зроби сам. Ти як хоч починай, а влада як крала та дурила людей так і буде. Всі такі філософи, а як приходить день виборів то філософствують одним місцем. Одразу заздрість, жаба щоб обрати розум , а не грошового мішка, чесного, порядного, а не брехуна. Коли, хто, написав заяву в прокуратуру? Про те, що сусід чи сусідка гроші роздає, а потрібно, тому що саме їх руками ламають твоє майбутнє. Про що говорим? Синів відправляють на Схід , а потім йдуть в російську церкву свічку за здоров'я ставити. Це як? Чи вже забули, як не відспівували? Чи вже забули , що фашисти? Україна можливо відродиться в поколіннях, коли буде повага один до одного та до держави, а зараз 75% це відпрацьований радянський менталітет, якому як скажуть так і буде робити, в нього нема почуття любові до своєї землі, звичаїв та самоповаги.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024