Поліція просить рожищенських підприємців встановити відеонагляд

27 Листопада 2018, 10:06
6277

Одним з найпоширеніших злочинів, які вчиняються на території Рожищенського району є крадіжки. Тому рожищенські поліцейські закликають місцевих жителів встановлювати відеонагляд.

Про це повідомляє прес-служба Рожищенського відділу поліції.

З метою протидії цьому злочину керівництво Рожищенського відділення поліції постійно проводить бесіди з громадянами, в тому числі підприємцями, щодо застосування заходів для збереження особистого майна. Також це допоможе для дотримання законодавства та сумлінної співпраці з поліцією для швидкого встановлення особистостей крадіїв та притягнення їх до відповідальності. 

Правоохоронці звертаються з проханням щодо встановлення систем внутрішнього та зовнішнього відеонагляду. Ажде система відео- нагляду допомагає у розкритті злочинів, крім того, суб’єкти господарювання, переглядаючи записи можуть довести відсутність правопорушень, якщо покупці подають скарги.

Тому записи камер відеоспостереження можуть слугувати аргументом в захисті прав суб’єктів господарювання. Встановлення відеонагляду стимулює самих працівників підприємств до дотримання дисципліни. Якщо на видному місці розташувати оголошення про те, що ведеться відеоспостереження, або ж об’єкт знаходиться під охороною, тоді встановлення системи відео нагляду має і попереджувальну функцію. 

«Як показує практика, основні способи проникнення зловмисників до помешкання є відтискання пластикових вікон, виламування серцевин замків, підбір ключів. Використання відомих засобів захисту не завжди достатньо для збереження майна. Вже один тільки факт наявності в будинку охоронної сигналізації змушує багатьох квартирних крадіїв відмовитися від скоєння злочину. Найефективніший метод вберегти майно – поставити помешкання на пультову охорону поліції охорони.», – повідомляє поліція. 

Коментарі
27 Листопада 2018, 23:36
Ви вже золото з веселки профуеали під носом охороно...стидоття. Рекламісти...
28 Листопада 2018, 00:04
Встановлення систем відеоспостереження !! <br/>Швидко,якісно,дорого 0505501515
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024