Владика Нафанаїл відвідав церкву у селі Любче

26 Листопада 2018, 15:10
6866

Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав приход Української Православної Церкви в селі Любче.

У неділю, 25 листопада, місцева громада урочисто відзначила престольне свято та вшанувала свого небесного покровителя святителя Іоанна Милостивого, – повідомляють на сайті Української Православної Церкви Волинської Єпархії.

Владику Нафанаїла зустріли прихожани, у тому числі – наймолодші віряни православної громади.

Святкове Богослужіння з нагоди храмового свята очолив керуючий Волинською єпархією УПЦ, якому співслужив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко та духовенство району. Під час служби Владика освятив новий розпис храму.

У цей день настоятель храму протоієрей Сергій Савієвський отримав церковну нагороду – право носіння хреста з прикрасами.

Єпископ Нафанаїл подякував громаді за щирий прийом та молитовний настрій. Після служби Божої громада та духовенство на чолі з архіпастирем звершили хресний хід навколо храму.











 

 

Коментарі
26 Листопада 2018, 19:38
Ні, ну ви мені пробачте, звісно, але скажіть: для чого вистеляти дорогу квітами і тп??? Хіба це - Ісус Христос, чи хтось зі святих? Не розумію я, коли з людини роблять якогось ідола,і фанатично йому мало не п' яти цілують. Мені довелось бути присутньою під час такої зустрічі Нафанаїла в одній із церков району і скажу відверто: " святість" Його Преосвященства, а також певне " раболєпіє" перед ним, мене ще більше відвернуло від церкви. Простіть мене, Всечесний Владико, але від Вас не відчула гарної енергетики, Духу святості і монашеської смиренності. Гріх мені, бо осуджую, але разом з тим, варто вчитись завжди казати правду.
26 Листопада 2018, 20:23
Цілком підтримую вашу думку!!! Готова до співпраці з вами.
26 Листопада 2018, 20:53
а яку суму заплатило селу за приїзд?
26 Листопада 2018, 21:41
Яке ваше діло кому хочуть п'яти цілують вас ніхто е заставляє ще ви не знаєте що вам робити будуть так що не обсуждайте тим більше за таких людей і не скільки ніхто нікому не платив а як і платив ТО ЦЕ БУЛИ НЕ ВИ!!!!!!!!!!
26 Листопада 2018, 21:54
Безграмотних і несвідомих людей, нажаль, найлегше ввести в оману і нав" язати їм будь- що, як стаду. Це є, було і буде ((
26 Листопада 2018, 22:07
колючим терням встелити дорогу московським прихвостням
26 Листопада 2018, 23:17
О, шавки з кущів повискакували і гавкають, а самі певно в перших рядах стояли і улибашки роздавали. Лукаві
26 Листопада 2018, 23:33
" шавки з кущів" - це в мою адресу? Могла б писати щось у свій захист, але не бачу сенсу. Висловила свою думку. Можливо, шавки з кущів і гавкають, а що ж роблять благородні леви, по- вашому, в цей самий час, коли приїздять такі от " шановні гості", як єпископ - ричать з- під інших кущів на шавок?)
27 Листопада 2018, 00:08
<p>Слухай, шановна, ти що не з тієї ноги встала чи чоловік на заробітках , чого ти причепилася?? Ти своїми руцями ті квіти викладала чи ти зі своєї кишені тому Нафанаїлу давала, що тебе це так лоскоче?? Цікаво скільки дали? Піди до батюшки запитай і скажи йому своє фе. А анонімно тут хто хоч може підгаджувати, напиши своє прізвище, ім'я . Тоді будеш висловлювати свою думку</p>
27 Листопада 2018, 00:22
Нафанаіл прихвостень кирила який не підтримує надання автокефаліі украінській церкві, тому питання до редактора сайту для чого ви це висвітлюєте. Якщо кирил в Любче приіде ви теж йому рекламу зробите.
27 Листопада 2018, 16:07
Стелять дорогу квітами і "цілують у п'яти" переважно малограмотні, забиті, ліниві розумом і не самодостатні. Вони, зазвичай не вірять в Бога, бо не розуміють, що таке справжня віра. Вони вірять в попів, бо їм так легше.
29 Листопада 2018, 02:01
Коли Іван Богослов хотів пасти в ноги Ангелу - <br/>&quot; Я пал к ногам его, чтобы поклониться ему; но он сказал мне: смотри, не делай сего; я — сослужитель тебе и братьям твоим, имеющим свидетельство Иисусово; Богу поклонись, ибо свидетельство Иисусово есть дух пророчества.&quot;<br/>(Откровение Иоанна Богослова 19:10) Вибачте що цитата з російської біблії
30 Листопада 2018, 11:58
Люди,як ж ви сталі озлоблені..особливо жінки..Точно як колись Христа книжники та фарисеї гнали така сама ненависть і прямо сатанинська злоба (особливо зі сторони&quot;освідчених.,розумних,самодостатніх , свідомих..&quot;) і тепер на Його Церкву та пастирів .<br/>Ні, щоб по християнски порадіти за людей ,що в них така гарна церква..на перстольний праздник їх приїхав привітати архірей Христвий ,паломники..повний храм людей,діток привели до Святого Причастя..В кожного простого віруючого православного душа радіе .Та це у віруючого і простого серцем(наявність диплому тут не мае ніякого значення,е чи не мае)<br/>Що кого на язиці -те в серці.Не помішае задуматись таким ,бо до Бога не приходять &quot;високорозумні&quot;, а прості та смиренні серцем.Так вчить Святе Письмо.&quot;Где просто -там ангелов сто!&quot;-так говорить Святий Угодник Божий. Так і е.Тоді як &quot;простаки&quot;йдуть до Святого храму Божого,вшановують Його Святого Угодника Іоанна Милостивого,&quot;освідчені та продвинуті&quot; повні злоби сидять за компютером та виливають на них свою &quot;освідчену&quot;грязь та ненависть.І хто ж ви цих всіх йде за Христом,а хто на Нього та Його архіереїв,паству камінням кидае..?не треба мати і диплома щоб відповісти на це питання.Спасайте свої душі,бо злі Царства Небесного НЕ наслідуют.Христос в нас обовязков спитае як ми вчили та виконували Його Новий заповіт.Це -важливо для пропуску в Царство Небесне і де ми здобудемо собі місце у Вічності.Спаси вас Господи!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024