Суд не покарав водія, котрий їхав автобусом через залізничний переїзд на червоне світло

23 Листопада 2018, 12:47
2899

Водія автобуса «Кромберг енд Шуберт», який виїхав на залізничний переїзд при увімкненому червоному сигналі світлофора, суд віддав на поруки трудовому колективу.

Про це пишуть на сайті Єдиний державний реєстр судових рішень.

14 вересня о 23:20 водій автобуса «Кромберг енд Шуберт» Микола Королюк, рухаючись у Рожищі вулицею Мазепи, у напрямку вулиці Незалежності, виїхав на залізничний переїзд при увімкненому червоному сигналі світлофора.  Такими діями водій вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 123 КУпАП.

Винуватість водія у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення підтвердили показання інспектора поліції, протокол про адмінпорушення та відеозапис з місця події.

В судовому засіданні Микола Королюк вину у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення визнав та щиро розкаявся у вчиненому.

Проте, від трудового колективу ТзОВ «Преміум-Сервіс ЛТД» на адресу Луцького міськрайонного суду надійшло клопотання про передачу Миколи Королюка на поруки трудового колективу, який, у свою чергу, зобов'язався здійснити заходи виховного характеру.

Суд постановив звільнити Миколу Королюка від адміністративної відповідальності, передбаченої частиною 2 статті 123 КУпАП, з передачею матеріалів на розгляд трудового колективу Товариства з обмеженою відповідальністю «Преміум-Сервіс ЛТД».

Коментарі
26 Листопада 2018, 13:02
Нічого собі. А то нічого, що він віз повний автобус людей і серйозно ризикував їхніми життями?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024