Рожищани відзначили День Гідності та Свободи. ФОТО

22 Листопада 2018, 10:48
3075

У Рожищенському районі вшанували подвиг учасників Революції Гідності.

Заходи відбулись у середу, 21 листопада. У цей день в районі вшановували громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідност, —  пишуть на сайті Рожищенської районної державної адміністрації.

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цю дату встановили відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття. А також — віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Очільники району та міста, керівники установ та організацій, студенти, учні шкіл,  громадськість поклали квіти до меморіальних дощок, могил та пам’ятних знаків загиблим героям, ушанувавши їх світлу пам’ять хвилиною мовчання.

З нагоди Дня Гідності та Свободи в районному домі «Просвіта» міста Рожище відбувся  тематичний захід.








1


 

 

Коментарі
22 Листопада 2018, 22:09
Навіщо ви ту Гайворонську вліпили на світлини Героям України Слава Слава Слава.Зрадникам Ганьба
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024