У Рожищі планують організувати форум сім'ї

21 Листопада 2018, 10:35
1772

У Рожищі під час засідання круглого столу говорили на тему «Сучасна сім’я: проблеми та перспективи» та вирішили провести у місті форум сім'ї.

Засідання відбулось у вівторок, 20 листопада,  — пишуть на сайті Рожищенської районної державної адміністрації.

Представники влади та громадськості, очільники релігійних громад району зібралися за «круглим столом», щоб обговорити  питання розвитку інституту сім’ї в Україні та в Рожищенському районі зокрема.

Під час засідання «круглого столу» обговорили умови повноцінного функціонування інституту сім’ї. Представники установ та організацій району, які реалізують державну сімейну політику, розповіли про свою роботу у цій сфері. Присутні поділились думками щодо шляхів покращення стану інституту сім’ї та відповідального батьківства.

Після зустрічі прийняли резолюцію щодо узгодження спільних дій, необхідних для реалізації концепції сімейної політики на місцевому рівні. Увагу акцентували на здійсненні інформаційно-просвітницької діяльності серед дітей та молоді, спрямованій на підвищення престижу сім’ї, посилення орієнтацій на шлюб та відповідальне батьківство. З метою пропагування ідей формування та підтримки сімейних цінностей, залучення громадськості до вирішення проблем сім’ї учасники круглого столу вирішили провести до Міжнародного дня сім’ї (15 травня 2019 року) Рожищенський форум сім’ї.

Коментарі
21 Листопада 2018, 13:57
Напишіть про передачу Говорить Україна с.Бортяхівка вчорашній випуск
21 Листопада 2018, 14:03
Цей круглий стіл присвятили вчорашній передачі "Говорить Україна" про сім'ю з Рожищенського району.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024