Рожищан просять дотримуватись правил належної поведінки під час відзначення Дня Гідності та Свободи

20 Листопада 2018, 15:30
2847

Рожищенська поліція просять місцевих жителів дотримуватись правил належної поведінки під час заходів, що присвячені Дню Гідності та Свободи.

Про це повідомляє прес-служба Рожищенського відділу поліції.

21 листопада 2018 року  у місті Рожище відбудуться заходи присвячені Дню Гідності та Свободи. Питання забезпечення охорони громадського порядку, дотримання вимог з безпеки дорожнього руху під час проведення вищевказаних заходів покладається на працівників Рожищенського відділення поліції.

Правоохоронці звертаються до усіх жителів району та просять дотримуватися правил належної поведінки та порядку у місцях проведення масових заходів, громадських місцях, з метою уникнення будь-яких провокацій та інших протиправних дій, а також раптового ускладнення оперативної обстановки.

Звертаються до водіїв приватного автотранспорту та транспортних підприємств з проханням обмежити рух транспортних засобів під час проведення заходів до Дня Гідності та Свободи та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

«Пам’ятаймо, що ввічливе ставлення один до одного, толерантність, повага та дотримання встановлених норм і правил поведінки, а також співпраця з працівниками поліції на умовах партнерства, є запорукою правопорядку», — зазначають правоохоронці.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024