У Рожищі діти відзначили День гудзика. ФОТО

20 Листопада 2018, 11:25
2650

У Рожищі для дітей організували свято до Всесвітньго Дня гудзика.

Захід відбувся у четвер, 15 листопада, у районному домі «Просвіта».

Фойє «Просвіти» оформили виробами учасників «Ренесансу». Також підготували виставку «Очима маленьких майстрів». До речі, на виставці представили спільну роботу учасників «Ренесансу» «Ружа», яка була на Всеукраїнських фестивалях «Барви Сумщини» та «Пізнайко збирає друзів» (Київ).

Діти ознайомилися з історією гудзика, про яку розповіла організатор заходу Марія Поліщук. Школярики змагалися у цікавих конкурсах розважально-ігрової програми. Під час заходу вчилися пришивати гудзичка, розкладати їх від більших до менших, і навпаки.

Кожен учасник, виконуючи завдання, отримав солодкий подарунок. Також для дітей підготовили вікторину, де вони відгадували кроссворд.

Учасники любительського об'єднання «Ренесанс» підготували змістовну та повчальну лялькову виставу «Ведмедик-нечупара», за що отримали теплу підтримку залу.

До вітального слова запросили головного спеціаліста відділу культури Рожищенської районної державної адміністрації Ларису Кучмук. Вона вручила дітям подяки за наполегливу працю та змістовну творчу роботу. 

















 

Коментарі
20 Листопада 2018, 13:52
Молодці. Успіху і творчого злету.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024