Власники «євроблях» планують перекрити трасу на Волині

19 Листопада 2018, 20:43
3258

Автомобілістів попередили про можливе перекриття дороги Київ-Ковель-Ягодин власниками автівок на європейській реєстрації.

Про це повідомляє «ВолиньPost».

За попередніми даними, 20 листопада з 09:00 год. та безстроково ГО «ВО "Євро Авто Сил» планує провести акцію протесту на пішохідних переходах автомобільних доріг загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп, біля АЗС «Сокар» (км 322) та М-07 Київ-Ковель-Ягодин на перехресті біля села Орлівка, — повідомили у прес-службі Укравтодору.

Дороги перекриють з вимогою накласти вето на закони 8487 і 8488, відправити їх на доопрацювання та внести правки від ГО «ВО «Євро Авто Сила».

«Здійснювати об'їзд ділянки протесту на автодорозі М-06 Київ-Чоп рекомендуємо автомобільною дорогою Р-77 Рівне-Тучин-Гоща або О-181513 Бармаки-Городище-М-06. А об'їзд ділянки протесту на М-07 Київ-Ковель-Ягодин рекомендуємо здійснювати по маршрутах з міста Сарни-села Бережницю по Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів, з села Бережниці-села Городець-села Великі Цепцевичі - села Антонівка по Т-18-17", — йдеться у повідомленні.

Коментарі
19 Листопада 2018, 23:34
Ви на правильному шляху
20 Листопада 2018, 01:44
а чим завинили &quot;прості смертні&quot;?? тобто платники податків, пенсіонери, які автобусами їздять.. перевізчики, подорожуючі і взагалі ще інші купа народу?<br/>пацани купили собі бляхи, а найбільш злосні - це продавці блях, що пообіцяли розтаможку вигідну, а тепер не получається... вони ща перекривають траси.. тіпа я вкрав щось, але перекрив трасу, бо протестую, щоб мене арештовували! да всі їздять і либляться, бо тіпа на№бали всіх.. бо купили машину без всяких податків і теперички перекриємо траси і будемо далі катати.. да нах... такий розклад! достали!
20 Листопада 2018, 10:11
Дулюки теж будуть приймати участь? Чи там немає нахаляву, а треба за свої гроші їхати????
20 Листопада 2018, 14:16
Я не маю бляхи. Але хлопці правильно роблять за нормальну розтаможку для всіх. А не за невідомо які податки і для кого. Чому просто не прийняти польський закон і все. І якщо говорите про європейські ціни то не забувайте про європейські зарплати. Дайте людям можливість їздити на нормальних авто за нормальними цінами. Авто це не розкіш в даний час.
20 Листопада 2018, 14:35
А чого я, простий громадянин (водій або пасажир маршрутки) маю страждати через цих бляхарів-халявщиків?!<br/>Ну хочуть вони зміни в законодавстві - нехай валять під верховну раду, обласну, адміністрацію чи до депутата, за якого вони голосували зрештою-решт.<br/>Чому через оце хохляцьке бажання халяви отримують незручності інші громадяни, яким ті війни за бляхи до одного місця???<br/>Бо реально вже бісять ці горе-бляхарі, які своїми жестянками заполонили всі вулиці, парковки. А тепер ще й на дороги загального використання зазіхають.<br/>Хочете змін - валіть в політику або принаймні голосуйте за адекватних людей. А то самі понавибирали, а тепер оруть - зрада!
20 Листопада 2018, 15:15
Я точно поїду
20 Листопада 2018, 22:46
Цілком згідний!!!,,,,,
20 Листопада 2018, 23:42
На рахунок чи треба це то скажу - треба!!!<br/>Не всі виходили на майдан, але все таки він змінив життя цілої країни.<br/><br/>До депутата:<br/>Дивно це читати. Ви тепер порахуйте. Кожна євробляха - це мінімум 500$ хабаря на митниці комусь в карман, аж ніяк не в бюджет. Якби держава була адекватною, зробила б прозору і доступну схему покупки авто з-за кордону, легально і без хабарів. Гроші (не менше 1000$) з кожної авто пішли б у бюджет відразу, а це напевне не менше 1$млрд. Але ж ні, де ж там, щоб прості люди мали доступне якісне авто, а не консервні банки вітчизняного чи СНД/СРСР автопрому. На 90% євробляхи це дешеві і не молоді вже машини. <br/>А на рахунок рішал, то влада сама винна що заганяє людей в такі справи. Зробіть доступні та прозорі правила, приберіть корупцію із митниці, заберіть черги та рішал із сервісних центрів МВС. І всі ліві гроші стануть офіційними і підуть в бюджет. Невже це не очевидно? <br/>Хоча про що це я. Любий депутат(чиновник) вище районного рівня не цікавиться темою євроблях, у них свої справи, важливіші. Нове авто від мільйона гривень купити і на тещу/бабусю/прабабусю записати, бюджет пустити на свої цілі, премії собі любімому виписати. Накупити десятки квартир/земельних ділянок і т.д. Вибори на носі, знов електорат треба купляти. <br/>Євробляхам вже минуло три роки, а ситуацію ніхто і не думає змінювати. Тепер пізно, хоч всруться але народ їх вже не відпустить без нормального вирішення цієї ситуації. І президент цього закону теж не підпише, як не як вибори, і так втратити свої останні жалюгідні відсотки не захоче.
21 Листопада 2018, 09:16
Назвіть причину через яку білорус , сплативши невеликі податки , може їздити на дешевій машині а українець ні . А протестувати треба не за бляхи а за овшори , якщо вони заборонили нам бляхи то хай забороняють собі овшори бо це також незаконні схеми . Ти що на це скажеш депутат . Чи твій олігарх дозволяє тільки про бляхи писати .
21 Листопада 2018, 11:11
Ще раз до депутата<br/><br/>Якщо Ви забули хто в нас в країні носій влади то нагадаю - народ. Тобто і ті ж люди, які виходять на мітинги з різних причин. Але ж Ви та інші чиновники про це забуваєте постійно, лише перед виборами згадуєте. Якщо хочете, то назвіться і ми прийдемо до Вас та нагадаємо про це, якщо є сміливість та справедливість, в чому я сумніваюсь
21 Листопада 2018, 15:14
Шо нiщеброди-халявщики хочете машини за спасiбо?
21 Листопада 2018, 15:24
ПОЛІЦІЯ і ВОЄНКОМАТ також могли б приїхати на акцію перекриття дороги і вручити повістки. Кому на збори резервістів, а комусь і на строкову службу. Там всі водії автомобілів, тому можна будь-кого з них призивати, бо білобілетники відкуплені і фальшиві.
21 Листопада 2018, 18:11
До мерина<br/>Хочемо щоб країна була для людей, а не для олігархів та їм подібних. І так буде.
21 Листопада 2018, 18:22
І разом з воєнкоматом хай приїжджає прокуратура і вручає підозри тому ж воєнкомату, хабарі то ж вони брали, щоб в армію не йти.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024