У Рожищі планують підняти оплату за теплопостачання

19 Листопада 2018, 15:44
3688

Рожищанам планують підняти оплату за теплопостачання. У разі затвердження, 30 листопада, членами виконкому тарифів, нові «ціни» вступлять в дію з 15 грудня.

Про це пише газета «Рожищанин».

«Користуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законом України «Про житлово-комунальні послуги», постановою КМУ від 1 червня 2011 року №869, враховуючи звернення Підприємства ЖКГ щодо встановлення нових тарифів, відповідно до розрахунку економічно обгрунтованих планових витрат на виробництво, транспортування і постачання теплової енергії, та з метою забезпечення безперебійного і ефективного функціонування систем теплопостачання міста, на виконком міської ради виносяться скориговані тарифи на виробництво теплової енергії, транспортування та постачання теплової енергії, послуги з централізованого опалення, що надаються Підприємством житлово-комунального господарства для населення, бюджетних організацій та інших споживачів. У разі затвердження, 30 листопада, членами виконкому нових тарифів, нові вступлять в дію з 15 грудня», — йдеться у повідомленні.


 

Коментарі
19 Листопада 2018, 17:57
Нє, ну майте совість, вже так куб холодної води виходить більше 26 гривень, куди далі??? То в Луцьку 12 гривень, а чому в нас так дорого?? Зажрались??? Добре, як живуть пенсіонери і миються раз в тиждень і їдять з однієї тарілки, а як молодим сім'ям ?? Вони в 2-3 куби не вкладаються !! Особисто в мене вода виходить щомісяця найдорожче, аж під 400 гривень, в моїх знайомих та ж ситуація. Куди іде піднімати?? Собі на зарплати водоканалу не вистачає??
19 Листопада 2018, 19:04
10 кубів в місяць? Нехіло. А економити не пробували? Крани поміняти щоб не протікали, унітаз зробити щоб саме не лилось. В душ можна і не так часто ходити, чи зменшити час перебування в ньому. Ванну не по вінця наливати і т.д.<br/>А якщо привикли бездумно використовувати то платіть і хоть сто кубів. <br/>Це як мати машину шо жере 20л на сотню і скиглити що бензин дорогий і не хочеться багато платити на заправці. <br/>Як про таке писати хочеться? Невже такого може хтось не розуміти?
19 Листопада 2018, 19:15
Скільки можна піднімати тарифи??? Чому ми маємо стільки платити через бездіяльність комунальників.
19 Листопада 2018, 21:43
До Рожищанки<br/>І в чому полягає по вашому бездіяльність комунальників? В тому що подорожчав бензин, газ? <br/>Продавайтесь і далі на виборах за гречку порохам і йулям чи клоунам то далі буде ще &quot;цікавіше&quot;.
19 Листопада 2018, 22:01
Чи не були б Ви любязнi попросити рожищенських комунальників написати на сайті *Район.Рожище* , що саме входить в обслуговування будинку за яке беруть платіж комунальники.
19 Листопада 2018, 22:18
Цю інформацію думаю можна отримати.<br/>Для цього можна звернутись туди. Або ж журналісти нехай направлять запит чи проведуть розслідування, вони ж таке люблять. Є ж ще депутати, представники народу, вони можуть підняти це питання на вищому рівні.<br/>Але в мене є зустрічне питання - от якщо вони нададуть перелік чи покажуть формулу розрахунку тарифу вам від цього легше стане? Там точно не буде розхідної статті &quot;на мерседес начальнику&quot;.<br/>Якщо Ви з чимось не погоджуєтесь то все у Ваших руках. Вияснити це можна, аби було бажання. Просто так звинуватити просто, складніше грамотно це обгрунтувати.
19 Листопада 2018, 22:19
Якщо ви живете сам, то може для вас не хілл, а в нас 2 діток, щодня 4 людини миються, вибачте, якщо ви раз в тиждень, от і виходить. І нічого в нас не протікає, і ванну взагалі не наливаємо, хіба для дітей тай води там фігня, про які вінця ви говорите. А посуд помити кожен день по декілька разів, а машинка пере через день, от і порахуйте . За місяць набігає
19 Листопада 2018, 22:33
Ти я бачу сильно розумний?
19 Листопада 2018, 22:48
Я не звинуватив Вас конкретно, а просто написав кілька способів як можна зекономити. Дуже радий що у Вас з цим все добре. Але і також справедливо що заплатите за те що використали.<br/>І до речі, комунальників то Ви теж звинуватили, як то кажуть без суда і слідства.
19 Листопада 2018, 22:49
Ім'я пишеться з великої букви. І так, я розумний.
19 Листопада 2018, 23:48
В складову тарифу входить не тільки вартість газу та бензину, а й багато інших чинників, в тому числі і заробітна плата працюючих, які не дуже якісно виконують свою роботу, можна навіть сказати, як небудь, аби день до вечора.
20 Листопада 2018, 01:36
власна скважина вас спасе.. <br/>буріння і начиння - туда/сюда = 15<br/>замутити всі комунікації іт.д. - 5<br/>всього - 20<br/><br/>ну а потім фільтра, постійне обслуговування.. насос може накритися междупрочім... короче якби 400 в місяць і регулярно - то бімба і бомба!
20 Листопада 2018, 23:14
До рожищанки<br/><br/>Щоб звинувачувати когось потрібно мати якісь докази, обґрунтування. А не так, з потолка - неякісно працюють і все.<br/>Уявіть собі що багато там людей працюють добре, а якщо врахувати що зарплати там мізерні (та й тих не платять) то і взагалі придиратись до них якось в мене язик не повернеться. Звичайно, що скрізь є люди, які халтурять, і можливо не мають особливого бажання працювати на всі 100%. Але так щоб всі поголовно і не якісно, це не правда.<br/>Якщо вже критикувати кого, то владу в центрі. ВРУ, КМУ, і апарат президента - ось де розгул самоуправства і розгільдяйства. Живуть від виборів до виборів брехнею, підкупом, корупцією та в інтересах своїх шкур. Про народ їм байдуже, дєрібанять шо можна і не можна, а якщо що то судді та прокуратура відмажуть. От де масштаб.<br/>Не всі звичайно, а відсотків так 95+.<br/>І що що, а комунальники в нас у Рожищі працюють. Самі подивіться як міняється місто, їх заслуга у тому теж є. Правда бажаю їм продовжувати далі розвивати наше місто, і жителям треба їм допомогати або хоча б ставитись із розумінням, чи просто не заважати. Ну і зарплати щоб були гідні, так само і медицині, освіті. Це наше майбутнє, тільки так можна стати кращим.
21 Листопада 2018, 00:06
Кожна жаба хвалить своє болото
21 Листопада 2018, 00:16
Мова йде про перегляд тарифу і як на диво в сторону зменшення ціни а не збільшення як написано в заголовку. Була 2500 за гКал а стає 2300.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024