Сергій Мартиняк – безвідповідальний нардеп. Інфографіка

19 Липня 2016, 11:30
3213

До всеукраїнського антирейтингу потрапив Волинський народний депутат Сергій Мартиняк, інформує видання «Слово і діло».

В результаті дослідження з’ясувалося, що одні депутати виконали більше половини зобов’язань, інші – менше 10%.

В антирейтингу Сергій Мартиняк посів 19 сходинку як такий, що не виконує свої передвиборчі обіцянки. До слова, на минулих виборах до парламенту, багато рожищан віддали свої голоси за кандидатуру Сергія Мартиняка.


 

Коментарі
19 Липня 2016, 14:53
дОБРЕ ЩО ХОЧ НА ПОЛОВИНУ ВИКОНАВ іНШІ НАРДЕПИ ВЗАГАЛІ ТА СИДЯТЬ ПОЗІХАЮТЬ І НІЧОГІЧІНЬКО НЕ РОБЛЯТЬ.а мАРТИНЯК ТАКИ ВИРІШУВАВ ПРРОБЛЕМИ РАЙОНУ.
19 Липня 2016, 15:31
Обіцяв Матиняк рожищанам? А то не всі цікавилися його обіцянками і не всі віддавали свій голос за нього?
19 Липня 2016, 17:46
А повирішував проблеми району - це пару тих піар акцій, так депутат має закони писати для захисту інтересів виборців, а не вікна по школах вставляти чи дахи на церквах латати , це ж і є сама дешева 'гречка'
19 Липня 2016, 17:47
І що доброго він зробив для нашого краю? Хіба, що стовп поставив біля мерії,а нам від нього ні холодно, ні гаряче, ні ситно...... То ж знаймо кого вибираємо.
19 Липня 2016, 18:32
Воно то наче так. Але і вікна в школах, і дахи на церквах, і стовп, як ви кажете в центрі міста, все залишиться і після його депутатства. І ось ви вже про Мартиняка хоч щось да згадали. Якщо добре помозгувати, то і ще щось пригадаємо. Чи люди допоможуть. А що можете згадати про нардепів від нашого округу, що були до Мартиняка. Чим вони запам'яталися, що зробили, навіть маленьке, що залишили по собі? Може хтось пригадати? Отож бо й воно. Підозрюю навіть прізвищ цих діячів мало хто пригадає. Тому щодо МАртиняка - це як з якого боку подивитися.
19 Липня 2016, 18:57
Логічно!Лихо з ним,а щомсь таки лиши ться нам.А закони_вони всодно як дищло.Хай краще щось конкретне депутати роблять.
19 Липня 2016, 20:58
шановний, ви хоч знаєте чим відрізняється робота депутата від роботи мецената?? Через таке мислення як у вас вже 25 років в гамні барахкаємось і, походу ще 250 будем. ООО, той прийшов, те зробив, це зробив і вікна і скору і т п., а скільки ярдів вилітає в обхід бюджету, в ті самі офшори, як наслідок діяльності бізнесменів в парламенті, ніхто не рахував?? Нічого особистого проти Мартиняка не маю, але депутат має займатись ЗАКОНОТВОРЧІСТЮ, щоб громада САМА МАЛА РЕСУРСИ ПОСТАВИТИ ВІКНА І Т П. А ви все в рот комусь дивитесь і голосуєте відповідно, бо хоть шось дав.
20 Липня 2016, 11:01
Молодець 'до справедливого'
20 Липня 2016, 11:05
Після Януковича ціле Межигірря залишилося. Мабуть теж хороший меценат був. Цікаво де той меценат зараз.
20 Липня 2016, 14:12
Чи ви не знаете.де в Украіні діваються злочинці? Вже давно за кордоном меценат Межигіря як і його патрон.
20 Липня 2016, 18:05
Значить дивіться, - скажу вам так. Роботу депутата знаю прекрасно, 3 роки працював помічником нардепа, правда в іншій області. Роботи мецената, про яку ви згадуєте, не існує в принципі. Меценатство - це, перепрошую, не робота, це стан душі, її благородний порив. Та я зараз не про це. Все, що робить депутат, коли щось там дає, будує, відновлює, - це його вклад в розвиток інфраструктури, того виборчого округу, де мешкає, на його думку, його базовий електорат, тобто певна кількість людей, які за нього проголосують і повторно переоберуть до ради. Так от, хочу вам повідомити, розумнику ви наш, що під час щорічного прийняття держбюджету під кожного депутата закладається певна сума коштів на розвиток інфраструктури. Що крутіший депутат, то більша сума. Ці бюджетні кошти депутат потім витрачає на ремонт шкіл, ремонт доріг, інші так би мовити соціальні проекти. І повністю видає це за свої заслуги перед виборцями. Ось мол який я молодець. За що ви думаєте депутат багатьох попередніх скликань, комуніст Адам Мартинюк на своїй малій батьківщині - Любешівщині вибудовував школи, дороги, гроші роздавав на різні проекти. А виборець просто плакав від щастя, який класний місцевий депутат. Це загальна ситуація в країні: так було, так є нині, і так, мабуть, буде і надалі. А тепер про Мартиняка. Гроші, які він вкладає в округ - це його власні гроші. Адже він крупний бізнесмен. Крупний по справжньому, не тіньовий контрабандист, а з повністю легальним сільськогосподарським бізнесом. Він міг би на ці кошти купити нову дорогу машину, чи яхту, чи ще Бог зна що. Але він їх скерував на розвиток інфраструктури округу. Тепер щодо законотворчості, якими начеб то займаються, народні депутати. У всій верховній раді такою діяльністю самостійно реально займається від сили депутатів 30 із 450 із числа дипломованих професійних юристів, всі решта або замовляють потрібні законопроекти у приватних юридичних фірмах, або помічники щось там строчать не зовсім якісне, але хоч щось. А основна маса взагалі законотворчістю не займається, просто труть у кулуарах свої справи, вирішують питання бізнесові своїх спонсорів, заводять потрібні зв'язки у міністерствах та відомствах. Ну ще по ток-шоу ходять, але це обрана каста спікерів. Зрозумійте, в нас не проблема прийняти по справжньому хороший закон - проблема в іншому. ВСІ ЦІ ЗАКОНИ У НАС НЕ ПРАЦЮЮТЬ. І це не проблема народних депутатів, вони закон прийняли, а втілює в життя й забезпечує виконання нехай виконавча влада. А як вона це робить ми всі знаємо. А тому на перше місце повинно вийти громадянське суспільство, тобто ми з вами. Якщо не буде контролю за дотриманням законів з боку громади, нічого в нас не вийде.
20 Липня 2016, 21:43
Шановний колишній помічник слуги народу, якщо ви вникали в питання компетенції народного депутата так само як і в пост, назвемо його - про меценатів, то я звичайно дуже вибачаюсь. Не 250 років, а ніколи з гамна не вилізем. Ви до чого тут Войну і Мір написали, поумнічати як воно є?? Я це і без вас прекрасно знаю, не будучи помічником нардепа. Що ви донести хотіли?? В мене розуміння просте, якщо я взяв на роботу столяра, то він в мене має займатися з деревом з 8.00 до 17.00 виконуючи конкретно поставлене завдання. Як він переводить бабусь через дорогу, допомагає сусідам, ходить в церкву мене абсолютно не цікавить. Я йому плачу зп за роботу з деревиною з 8.00 до 17.00, з конкретним результатом, інакше він в мене працювати не буде.
21 Липня 2016, 01:35
Із за таких от справедливців з га.. на 25 років вилізти не можемо. Ти про який чесний бізнес сільськогосподарський кажеш. Мартиняк банкрот на наступний день після складання мандата. А його чесний бізнес збудований на шалених дотаціях з держбюджету та рабах в Губині та інших селах області. Це рішало ходило після революції гідності з Єремєєвим до Яценюка за кожне голосування торгуватися. Одного кінь покарав...
21 Липня 2016, 11:32
Свій пост я писав не стільки для вас, розумники, а для громадськості. Не всі столяри в нас так політично підковані як ви. Зразу видно мабуть двері у Верховній раді вставляли. Це по перше. По друге. Ви мабуть також не зрозуміли суть могу посту. Я хотів зробити акцент на тому, що у нас вся система депутатства така. І Мартиняк, до речі, не найгірша частина цієї системи. Ще раз повторюю, проблема не в Мартинякові як в особистості, чи депутаті. Запам'ятайте, кожен наступний буває, як правило, гірший та ще гірший. Щодо рабів у Губині. Нині у нас всі наймані працівники, що на державній роботі, що в приватника, фактично зі статусом раба. Попередній коментатор вам це підтердив, ось цитата: "якщо я взяв на роботу столяра, то він в мене має займатися з деревом з 8.00 до 17.00 виконуючи конкретно поставлене завдання. Як він переводить бабусь через дорогу, допомагає сусідам, ходить в церкву мене абсолютно не цікавить. Я йому плачу зп за роботу з деревиною з 8.00 до 17.00, з конкретним результатом, інакше він в мене працювати не буде". Нормальний роботодавець, як у всьому цивілізованому світі, якраз цікавиться позаробочими, сімейними справами своїх працівників, бо це сприяє хорошому мікроклімату в колективі, стосунках між шефом та підлеглим. Та звідки тобі про це знати? Ти ж у нас великий патрон. Шеф з великої букви. З грязі в князі. А ще напиши яку зарплату ти тому своєму столяру платиш, може "білу" без доплат у конверті, оформлений він в тебе по закону, відпустку оплачувану ти йому надаєш. Заспівав тут про Європу. Цю саму Європу почни з себе, переламай себе, а то ти зразу за Верховну раду берешся.
23 Липня 2016, 02:38
Досить по класві бити , бос га. . .но!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024