Рожищан запрошують на безкоштовне навчання до Рівного

17 Листопада 2018, 09:30
1912

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби запрошує на безкоштовне навчання за професією «Токар» з гарантованим працевлаштуванням.

Токар — найпоширеніша професія у сфері механічної обробки металів та інших матеріалів. Представники професії працюють в усіх галузях господарського комплексу: механічних, ремонтно-механічних, інструментальних цехах, в майстернях у сільському господарстві, будівництві, сфері побуту. 

Роботодавці активно запрошують на роботу випускників Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Особливістю навчання майбутніх токарів у РЦПТО ДСЗ є використання елементів дуальної форми навчання: теоретичну частину слухачі вивчають у навчальному закладі, а виробниче навчання, здобуття практичних навичок відбуваються безпосередньо на майбутніх робочих місцях на підприємстві. 

Кваліфікованих майстрів токарної справи готують у Олександрійському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ.

Безробітні, направлені на навчання у РЦПТО ДСЗ службою зайнятості, проходять навчання безоплатно (за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття). Інші ж категорії дорослого населення навчаються за власні кошти або кошти підприємств, що їх направляють.

У навчальному закладі досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання діляться із слухачами секретами обробки металу, а навички тут здобувають в обладнаних навчальних майстернях, із використанням сучасних інформаційних технологій та інтерактивного мультимедійного комплексу, на сучасних металообробних верстатах, у т.ч. з програмним керуванням. 

Тривалість навчання 8,8 місяців. 

Початок навчання 26 грудня 2018 року.

Місце навчання – Олександрійське навчальне відділення.

За детальнішою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, за адресою:  місто Рожище, вулиця Кондратюка, 3, тел. 2-11-61, 2-16-78.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024