У Рожищі нагородили найкращих аграріїв. ФОТО

16 Листопада 2018, 10:20
4137

У приміщенні районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.Найкращих аграріїв нагородили грамотами та подяками.

Захід відбувся у четвер, 15 листопада, — повідомляють на сайті Рожищенської районної державної адміністрації.

Перед присутніми працівниками агропромислової галузі району виступив Володимир Нікітін – начальник відділу земельних відносин, екології та розвитку сільських територій управління регіонального розвитку райдержадміністрації, який ознайомив присутніх з успіхами та досягненнями в галузі сільського господарства.

Із професійним святом працівників галузі привітала голова райдержадміністрації Інна Гайворонська:

«Висловлюю щиру вдячність усім працівникам сільського господарства за невтомну працю та відданість професії. Завдяки вашій працелюбності, досвіду і самовідданості на столах в наших оселях завжди свіжий хліб, в будинках – панує благополуччя, а в країні – впевненість у майбутньому. Особливо хочу подякувати за плідну співпрацю у справі зміцнення української армії. Щиро бажаю вам здоров’я, наснаги, вагомих здобутків, мирного неба!»

Відзначаючи вагомий внесок працівників сільського господарства у розвиток агропромислового комплексу району, кращих нагородили почесними грамотами та подяками райдержадміністрації, грамотами департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА та комітету районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу

2
День працівника сільського господарства
День працівника сільського господарства

1
У Рожищі нагорожиди аграріїв
У Рожищі нагорожиди аграріїв

2
Нагородження аграріїв у Рожищі
Нагородження аграріїв у Рожищі

1

2

 

Коментарі
16 Листопада 2018, 12:40
Таке враження що міський і районний голова для того в нас, аби вітати зі святами, висловлювати подяку і давати грамоти. Реальні проблеми ніхто не вирішує.
16 Листопада 2018, 16:15
Ні братцю, не тільки для того... Ще для того щоб корону носити
16 Листопада 2018, 18:31
Дівчата, чи ви блекоти обЇлися, де тут згадано про міського і районного голів? А районний голова- хто? Гайворонська? І "реальні проблеми" покликана вирішуваати виконавча влада (на районному рівні - адміністрація) - та сама Гайворонська. Вчіть матчасть, хватить своєю тупістю щеголяти!
16 Листопада 2018, 18:58
А ЗАСЛУЖЕНОГО ЗЛОДІЯ ---ЧОМУ ПАВЛЮКУ НЕ ВРУЧИЛИ --ЩЕ ТРОХІ І ВІД ЛІСУ НА БАШОВІ ТІЛЬКІ ПЕНЬКІ ЗАЛИШАЦЯ...
16 Листопада 2018, 20:49
Радгосп тільки на папері...і павлюк
17 Листопада 2018, 00:17
<p>е..альо!<br /> які йо аграрії???<br /> Барвінок, Верба.. вони ж ветеринарники!<br /> про що свято?? ее, кого нагороджуємо?? БПП і НФ? Б/ЄСПРЄДЕЛ!!<br /> За Масалова такого б і гадки не було! Дав би всів Микольйович </p>
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024