Рожищенський радикал опублікував шокуючі фото районної лікарні

18 Липня 2016, 15:19
4332

Депутат районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Потапчук продовжує дивувати інтернет-спільноту провокативними дописами в мережі Фейсбук. Ще не встигли влягтися пристрасті навколо інформації про те, що в районі обробляють бурштин-сирець (цю інформацію навіть перевіряла місцева поліція), як "радикал" знову порушує болюче для багатьох питання. Цього разу - це умови і рівень послуг в Рожищенській ЦРЛ.

На фотознімках Потапчука видно, як після зливи люди, які йдуть до лікувальної установи чи повертаються звідти, змушені наражати себе на небезпеку потрапити під колеса автомобіля. Адже калюжі на обочинах не залишають їм іншого виходу. В самій будівлі стіни потріскані, підлога потерта, електромережі в окремих місцях оголені. Лікарі нині у відпустках, а послуги фахівців мають свою ціну. Дивіться самі.


1










 

 

Коментарі
18 Липня 2016, 18:31
i tsey dibil tam proyshov psich ogliad??
18 Липня 2016, 18:53
Він не вмре своєю смертю
18 Липня 2016, 19:00
ЛяшкО допоможе..
18 Липня 2016, 19:04
Що ж ви шановний пане ПОТАПЧУК ЗНОВУ ШУКАЄТЕ ТЕМУ,як на паскудити людям,ви ж як наш обраний депутат краще допомогли тій лікарні фінансами і не судили б, життя така штука" не суди ...."
18 Липня 2016, 19:37
Можливо тепер в лікарні полагодять електромережі - обірвані розетки,вимикачі - електрики ходять ніби в чорних окулярах і нічого не бачать .Ми мусимо про це говорити,хоча б таким чином .Чи треба щоб когось шарахнуло спочатку????
18 Липня 2016, 19:47
А ви в лікарню йдете за допомогою до лікаря, чи пальчинята в розетки сунути?
18 Липня 2016, 19:48
Молодець депутат. Отут він підняв дійсно важливе питання. В нашій лікарні скоріше померти можна, а не вилікуватися. Скрізь барак.
18 Липня 2016, 19:48
А знімки справді шокують! Чому всім показують лише поремонтоване пологове відділення.а цей жах.ці злидні ніби й не помічають? Так що не в Потапчукові корінь зла.
18 Липня 2016, 19:53
За психіатра замало заплатив
18 Липня 2016, 20:00
Оце клоун! Шукає на чому попіаритись. Нехай краще в кабінет психіатра сходить і заодно пофотографує та викладе в інтернет. А якщо такий добрий та чесний, то нехай би взяв та підвіз дівчину, а не на машині віе їздить ще й на заборонний знак. ПАМОРОК..
18 Липня 2016, 20:00
Зверніть увагу на чек, він зібрався проходити, чи може пройшов, медогляд з приводу дозволу на носіння зброї... Чесно кажучи, якщо такі люди проходять той медогляд, то скоро страшно буде на вулицю вийти
18 Липня 2016, 20:06
Таке враження, що ви працюєте в офісі Потапчука. Скажіть, він вам за піар хоч платить? Я так розумію більше ніхто нічого не пише у фейсбуці, крім Потапчука. Ваш девіз - ні дня без новин від Потапчука. А якщо новин немає, то все одно щось придумаємо. Тепер щодо питання по суті. Ви що може якусь сенсацію оприлюднили, може хтось цього всього про Рожищенську лікарню не знає? Ви це так подаєте ніби це у вас сенсація десь приблизно рівня Wikiliks чи панамських документів. Шокуючі факти вони знайшли. Щодо дороги, то це мабуть головний лікар вкупі з іншими лікарями та медсестрами мав там його вкласти. Та така ситуація, якщо не гірша, сьогодні вранці була по цілому місту, включаючи центральні вулиці. Не роздувайте на пустому місті, те що й так є, на жаль, нашою реальністю сьогодення. Якщо хочете так лікарняних сенсацій, то пишіть краще про неналежну якість медичних послуг, про невчасну чи неквадлфіковано надану медичну допомогу, про хабарництво та кругову поруку, що панує в установі. Але з наведенням конкретних фактів, а то бовкнув Потапчук про бурштин і пішло-поїхало. Поліція перевірки робить, витрачає час невідомо на що, тратить бензин, куплений за кошти платників податків і т.п. А реально інформація виїденого яйця не варта. Але саме цікаве те, що ніхто за це не відповідає. А гроші бюджетні витрачені, і це Потапчук як колишній працівник КРУ точно знає. До прикладу, якщо хтось дзвонить і каже, що вокзал заміновано, то його знаходять і карають. Подекуди це навіть не штраф, а тюремне ув'язнення. А тут і шукати нікого не треба, всі, хто поширював неправдиву інформацію на виду, всі особи відомі. Поки в нас кожен популіст, читай відвертий брехун, буде ляпати, що йому заманеться, порядку в цій країні не чекайте. За свої слова треба відповідати. P.S. РЕДАКТОРЕ, НЕ ЗАБУДЬ ВИДАЛИТИ КОМЕНТАР
18 Липня 2016, 20:06
Дійсно. Вова, а чому ти не сфотографував кабінет психіатра в який ти зранку їздив. Тож не бійся всі виборці вже знають.
18 Липня 2016, 20:10
Чуєш ти "депутат"! А ти хоч в армії був? І якщо ти такий чесний, і хочеш зі зброєю побігати, то шуруй в АТО і бігай, може скинеш пару кілограм.
18 Липня 2016, 20:16
А й справді шановна редакц1я чому ви не напишете скільки люди тобто паціенти кладуть лікарям в карман?Що слабо? Легше запустити якусь "мульку"?На такій популярності далеко не заідете.
18 Липня 2016, 20:19
Згідний на всі 100%. За неправдиву інформацію, за наклеп нехай Потапчук все відшкодує. А, то потапчук з"їздив по своїх справах в лікарню, а саме "порєшать" за зброю, і давай "сенсацію писати". Памороки.
18 Липня 2016, 20:26
Все товариші коментатори досить. Зараз статтю для коментування редакція тихенько прикриє. Як це вона часто робить без попередження. От тобі й свобода слова в дії...
18 Липня 2016, 20:26
Напишіть про чесного потапчука за, що він машину купив? Зброю за, що купив, чи де взяв зброю раз проходить медогляд зброї?
18 Липня 2016, 20:30
Ящо поліція Попу взує за поширення неправдивої інформацій і збурення суспільного спокою - честь і хвала поліції!
18 Липня 2016, 20:32
Ну да редакція! Редакція з тим П.О.Цом за одне. "КАРЄША" КАК говорітса.
18 Липня 2016, 20:33
Все це добре, що таке питання піднімається. Але цікавим є інше. Особисто знаю Потапчука, тому можу вам з впевненістю сказати: всі проблеми які він підіймає йому абсолютно по барабану. Він це робить із власної користі. Йому до одного місця всі ці виборці, громада, про які він розпинається. Цинік яких на світі мало. Піар і лише піар заради піару. Вірний учень старшого тата-Ляшка. Все, що його цікавить у житті це власний комфорт: гроші, ще раз гроші та розваги (спиртне, цікаве куриво, рибалка, гриби, шашлики і т.д. і т.п.), про бабів не скажу, майбуть з цим не зовсім - зажирів надто.
18 Липня 2016, 20:44
Дякую за інформацію. Але це напевно вже всім давно відомо. Стоїть глянути на того ПОЦа і відразу все ясно.
18 Липня 2016, 20:50
Який чоловік може бути нормальним патріотом власної країни, батьківщини, якщо він її жодного дня зі зброєю не захищав. Геть такого депутата, і в нас такий не один, а ні то нехай іде в АТО і виправляє цю помилку. <br/>&quot;Проблема этого мира в том, что воспитанные люди полны сомнений, а идиоты полны уверенности.&quot;<br/><br/>Чарльз Буковски
18 Липня 2016, 20:52
Я не знаю тієї людини, що фотографувала, але стан нашої лікарні дійсно в ужасному стані . Ви попробуйте вийти з лікарні з іншого боку - чорного ходу, він якраз навпроти центрального: східці в аварійному стані, а в тій ямі, яка в східцях, живуть собаки, які ночами не дають хворим спати, хапають за ноги хворих, які виходять подихати свіжим повітрям, складається враження, що всьому медперсоналу до цього байдуже, всіх все влаштовує.
18 Липня 2016, 20:54
От Потапчук начеб то депутат. Обранець громади так би мовити. То роби щось, в межах наданих тобі законом повноважень. Піднімай ці питання на сесії, шукай причини такого стану справ, думай як їх вирішити, як щось змінити на краще. Немає грошей - стань лобістом інтересів громади в області. Проводь акції під стінами ОДА, - може грошей дадуть на ремонт. Оголоси голодування кінець-кінцем (до речі це тобі дуже корисно - здоров'я збережеш, як лікар тобі кажу). А констатувати факти як в нас все не добре у нас і так є кому. І ми працівники це бачимо, і пацієнти, і просто відвідувачі. Але нам цього змінити не під силу, навідміну від тебе - депутата. Ви це влада, а ми просто тут працюємо кожен день, в тих умовах до яких ви нас і не тільки нас довели. Чи може лікарям самим капітальний ремонт за власний рахунок зробити, зі своїх зарплат сміхотворних, яку то дають, то не дають. Субвенція їм бачте якась там не надійшла. Поясність моїм дітям, що сьогодні на вечерю ми їмо субвенцію. Так що &quot;пане депутат&quot; хватить піаритися, пора вже щось робити. Бо настає час, що скоро покаранням для таких як ви з боку громади буде не банальне не обрання повторно депутатом, а дещо куди гірше....
18 Липня 2016, 21:02
&quot;Доктор Хаус&quot;! Про яке голодування ви говорите? Ще не дай Бог схудне, і що буде. Він не буде схожий на українського депутата. Краще нехай прозвітує за цей період часу від коли його обрали, що він зробив особисто для народу, для нашого міста? Доброго. Окрім того, що піариться всілякими &quot;пісюльками&quot; в &quot;Район. Рожище&quot;.
18 Липня 2016, 21:03
ПОЦапчук чому не відписуєш виборцям?
18 Липня 2016, 21:23
Ой вже не піз... депутат депутату.... а де твій звіт... а де списки дітей на обліку де..... ой рознервував ти вову... поговорю я з Грицюком за твої ліжка б/у на металоломі....
18 Липня 2016, 21:26
а тепер шукай тел до редактора... чи мені звернення оформити чи заяву у поліцію а може оформити направлення на перевірку щоб ти штраф оплатив з дорахованих тищ... обири і відпеши мені .... я скотиняка
18 Липня 2016, 21:59
Та це точно не я. Ви гляньте як класно написано. Я ж в школі то вчився так собі. Куди мені. Це походу або Зінгель чи Дулюк - ці завжди можуть, або Жога з Бєловим - ці не завжди можуть, але час від часу проблєскі бувають.
18 Липня 2016, 22:28
Одним словом район-Рожище - це пліткарський клуб.де рожищани зводять одні з одни ми рахунки...Хто скаже.що не так?
18 Липня 2016, 22:30
Таки да
19 Липня 2016, 01:59
.... а ви що давно не були в нас в лікарні, що для вас вони шокуючі ??? Оце сенсація, аж дух перехватило від побачених фото!!! Жах!!!!)))))
19 Липня 2016, 02:38
&quot;Тут цікавіше&quot; - ВОВА не палися твої крапки вже всіх за...ли
19 Липня 2016, 05:26
на заправці після того як вїхав в люк біля нашого краю.хвалився що поліція не затримала в стані алкогольного спяніння ,показував довідку з лікарні і казав що все пох,бо був накуряний,а експертизу роблять в луцьку..і їздить мертвий по центрі,розказує чудні речі про бурштин і тд тп.
19 Липня 2016, 12:31
В дуп. ти був, гам.о ти бачив...
19 Липня 2016, 12:33
О, знову Ваван проснувся...Цікаво спить з жінкою, чи з вилами?
19 Липня 2016, 18:53
Спить,тримаючи жінку на вилах.
19 Липня 2016, 22:26
Слухай, друже, а чого ти про кар'єр Котюка не пишеш? Не фотографуєш його?
20 Липня 2016, 14:07
Бо це об'єкт нашого однопартійця і я там в долі. Я за кар'єр горло всім перегризу - тільки суньтесь.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024