Рожищанка здобула перемогу у конкурсі «Україна — мій дім»

15 Листопада 2018, 11:30
2618

На Волині втретє відбувся обласний конкурс пісні і танцю національних меншин «Україна – мій дім». Вихованка Рожищенського будинку творчості здобула перемогу у номінації «Вокал».

На фестивалі представили понад тридцять танцювальних колективів, і стільки ж виконавців вокального мистецтва, — пишуть на сторінці Рожищенського будинку творчості у мережі Facebook.

Учасниками були вихованці закладів позашкільної освіти, учні загальної і професійно-технічної освіти, а також представники національних товариств, які діють на Волині.

У номінації «Вокал» серед старшої категорії переможницею стала Катерина Василевська, вихованка КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості», зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон», керівник Ірина Матвійчук.

Запальна молдовська пісня Nelly Ciobanu «Hora Din Moldova» заполонила серця членів журі. Яскравий костюм додав барв музичній композиції та підсилив образ. Катерина неодноразово ставала як призером, так і переможницею багатьох конкурсів та фестивалів.

Коментарі
16 Листопада 2018, 03:07
Вітаю щиро переможницю та керівника співачки,а також дякую ,що ви піднімаєте рейтинг нашого маленького провінційного міста .Радію,що серед наших мешканців є такі талантища!!!!
17 Листопада 2018, 03:11
Радійте собі) тільки дівчинка з Доросинь. І коректно було б написати вихованка БДТ здобула перемогу. Але ж то Район, як не дочують, то збрешуть
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024