Рожищенському міському голові викликали «швидку» - Поліщук в реанімації

17 Серпня 2015, 14:37
2832

Зранку 17 серпня мера Рожища В’ячеславу Поліщуку стало зле через біль у серці. Працівники викликали карету швидкої допомоги.

Медики доправили міського голову у центральну районну лікарню для обстеження. Після того як будуть здійснені усі медичні процедури – вимірювання тиску, кардіограму – буде прийняте рішення про подальше лікування мера. Про госпіталізацію поки що мова не йде.

Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. Нагадаємо, це сталось минулого четверга, 13 серпня. Від госпіталізації В’ячеслав Поліщук відмовлявся, щоб у слідчих не було підстав, ніби він хоче уникнути покарання.

Нагадаємо, що Рожищенського міського голову, на думку громадськості, спровокували на отримання грошових коштів та одержання неправомірної вигоди на користь Рожищенської міської ради.

В свою чергу В’ячеслав Поліщук написав заяву до прокуратури Волині з проханням перевірити законність обшуку міліцією його кабінету та діяльність активіста Артема Орлова.

За останньою інформацією зараз Поліщук знаходиться в реанімації. Причина - гіпертонічний криз.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024