У Рожищі почастішали випадки крадіжок акамуляторів із авто

14 Листопада 2018, 09:02
2178

Протягом останнього часу на території Рожищенського району значно збільшилась кількість злочинів, пов’язаних із крадіжками акумуляторних батарей з різних видів транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба рожищенської поліції.

В період настання холодів, акумулятори можуть виходити з ладу, саме тому, зловмисники, не бажаючи витрачати власні кошти, вирушають на пошуки «легкої здобичі». Щоб припинити дані правопорушення, працівники Рожищенського ВП Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області постійно проводять оперативно-розшукові заходи  та прикладають багато зусиль та часу, щоб встановити осіб, які займаються злочинним промислом та повернути автовласникам їх майно.

Попередити злочин набагато простіше.

«Не  залишайте  транспортні засоби  відчиненим без нагляду, обладнайте їх  сигналізаціями. Не залишайте у темну пору доби автомобілі у неосвітлених або погано освітлених місцях, краще залиште ваш автомобіль на охоронюваній стоянці, у місцях, де встановлено камери відеоспостереження чи у спеціально призначених гаражних приміщеннях. Правоохоронці звертаються до всіх власників автотранспорту, бути обачними та вживати всіх можливих заходів щодо збереження власного майна, аби не стати жертвами даного злочину», —радять поліцейські.

Коментарі
14 Листопада 2018, 11:25
Не тому зловмисники крадуть акумулятори що " настають холоди і вони виходять з ладу"!!!Шановні правоохоронці ,ви ж прекрасно розумієте що це дійство - поставлений бізнес!! Крадуть - бо гарантовано мають збут.Не вірю що ви здатні на розкриття ...
14 Листопада 2018, 11:27
Спасіння втопаючого - справа рук самого втопаючого.....
14 Листопада 2018, 12:38
Я з Вами повністю згідний
14 Листопада 2018, 13:05
Немає автомобіля- немає проблем
14 Листопада 2018, 20:27
Розкрити то поліція здатна і може, але не хоче. Без "зацікавлення" у вигляді хабаря не будуть вони такого робити. Скажуть що сам винний і т.п. Що говорити, якщо вони телефон не можуть знайти, хоча на сьогоднішній день маючи ІМЕІ можна визначити його місцезнаходження з точністю до метра. Такі вони, наші поліцейські. Чи не так?
15 Листопада 2018, 01:15
Скажу чесно, так вони шукають. Крадуть в основному великі АКБ, з вантажних автомобілів, а це вибачте 48 кг. Штука. І є всім відомі пункти прийому , їх не так багато. Але чи Хоча б один з них перевірили??? Так вже не помітно буде коли на лом привезуть 4 абсолютно нові акумулятори....
15 Листопада 2018, 10:21
та хто буде шукати.людину вбивають а результат сам впав і наніс травми собі
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024