Вечір акустичної музики у Копачівці: як це було

17 Липня 2016, 08:00
2733

Вже вдруге в будинку культури села Копачівка відбувся вечір акустичної музики «Чотири акорди». Традиційно, лунали як авторські композиції, так і переспіви відомих пісень.



 

Розпочав вечір виконавець, що добре знаний мешканцям нашого краю – Влад Каленіков з міста Луцька. Він виконав цікаві переспіви хітів гуртів Скрябін, Сплин, Йорш, луцького «New Raid», а також власні композиції, зокрема і «Білет в рай». Наступним грав виконавець з села Рокині Микола Стоцький.

В Копачівці його зустрічали вперше і, вочевидь, глядачам сподобалось, адже оплесків не бракувало. Його версії пісень Андрія Кузьменка «Танець пінгвіна» та «Сам собі країна» зацікавили присутніх в залі. Не обійшлося й без дебютів. «Чотири акорди» це також і можливість показати свої музичні вміння для всіх бажаючих. Тож вперше на такому вечорі грав музикант з міста Рожище Віталій Герасимяк. Він також викликав овації у глядачів, виконавши пісні гуртів «Океан Ельзи», «Бумбокс», а також авторську «Твої очі».





 

А ще не обійшлося без сюрпризів. Окрім власне акустичної програми, в рамках заходу відбувся виступ відомого в нашому районі виконавця Віталія Богомаза, що представив глядачам свою дещо незвичну програму, а також експериментальний виступ з акустичною гітарою.


 

Завершився вечір невеликою фотосесією фанатів і кумирів від фотографа з міста Рожище Володимира Ковалюка.



 

Фото Володимира Ковалюка

Коментарі
17 Липня 2016, 13:55
Хто видаляє СПРАВЕДЛИВІ коментарі про людину з роздвоєнням особистості - про Петрук-Ковальчук???
17 Липня 2016, 15:33
Це ви про Оксану? А в чому полягае роздвоення? Що вона дивакувата-знаю .А в чому роздвоена?
17 Липня 2016, 16:00
Яке відношення мають ці коментарі до статті??? Або по темі, або ж не будьте свиньми і не обговорюйте інших поза спиною.
17 Липня 2016, 19:02
У Рожищі чи Копачівці???????
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024