«Гарний господар не чекатиме, доки хтось прийде прибирати», - рожищенські комунальники

13 Листопада 2018, 17:00
3411

Територію навколо будинків, підприємств та магазинів повинні прибирати їх власники.

Про це пишуть на сторінці комунального підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» у мережі Facebook.

 «Приємно бачити коли мешканці міста наводять лад біля свого будинку, а не вимагають, щоб працівники «Дільниці благоустрою» в обов'язковому порядку це зробили. Гарний господар не чекатиме, доки хтось прийде прибрати в його домі чи на околицях, він власноруч наведе порядок, і створить затишок для себе і сім'ї», — йдеться у повідомленні.

Також працівники комунального підприємства нагадали, хто повинен прибирати території біля будинків та магазинів.

«Тому, вкотре, нагадуємо усім громадянам: згідно правил благоустрою міста Рожище, територію навколо будинків, підприємств, магазинів, та іних споруд повинні прибрати їх власники (від сміття, листя, гілля, снігу), — додають вони.

Територію навколо будинків мають прибирати власники
Територію навколо будинків мають прибирати власники

1
Прибрана територія
Прибрана територія

 

Коментарі
14 Листопада 2018, 08:35
може їм зайти ще коврикі повибивати!
14 Листопада 2018, 11:05
а чому їм?<br/>для себе зробіть.
14 Листопада 2018, 11:56
Хороша позиція я вам скажу. Добре завжди прикриватися правилами благоустрою чи ще є якоюсь там хрінню. Сьогодні самі приберемо, завтра самі наймемо репетитора дитині (бо в школі один і той же вчитель в урочний і позаурочний час навчає чомусь по різному), після завтра полікуємо себе через інтернет (бо система медицини зруйнована).... А що далі????? Де якась хоч елементарна відповідальність влади, хоч за щось???? У всьому цивілізованому світі, до якого ми себе зараховуємо, є взаємні права та обов'язки держави та її громадян. А в нас що виходить - у держави є тільки права, зате у громадян лише обов'язки.
14 Листопада 2018, 14:42
Все правильно сказав! Треба рівно сидіти на сраці і нічого не робити, держава все повинна дати і ніяк інакше. Я особисто пропоную чекати доки нас під своє крило не візьме євро союз (чи на худий кінець росія, тут кому як) і не підміте кляті вулиці, під'їзди, не наведе порядок в науці і медицині, не поремонтує дороги ітд. А до того нічого робить не надто! Де б то бачено було, щоб українець на своїй землі тай сам хазяйнував. Якщо держава нічого не робить то і я не буду, бо так простіше, моя хата скраю і прибрати її повинні комунальники!<br/>P.S. Хороші мої, я нізким не хочу сперечатися,чи щось доводити. Просто зрозумійте одну просту річ, в реаліях нашої сучасності ніхто вам нічого не винен(хоч як це не жорстоко інше справедливо) що самі собі збудуємо те і будем мати.
14 Листопада 2018, 15:53
Звертаюсь до &quot;до рожищанина&quot;, бо імені він не має. Українці якраз і хочуть господарювати на своїй землі, і будинки свої і господарства утримують чи принаймні стараються утримувати належним чином. Інша справа, чи держава допоможе в цьому. Якщо в будинку проживають інваліди чи зовсім старі самотні люди, чи мають вони змогу прибрати?
14 Листопада 2018, 16:55
Питання не в тому, що хтось прибирати не хоче - питання зовсім в іншому. Чисто не там, де прибирають - чисто там де не смітять, де є культура, панує закон і порядок у суспільстві. Чи не так? А щодо обов'язків держави щодо своїх громадян, то вибачте цього ніхто не відміняв. За такими правилами та принципами живе весь цивілізований світ. А в нас же як: криміналітет зрісся з олігархією і став називатися влада та суспільні еліти. І ці бля... &quot;еліти&quot; тільки те й роблять, що нещадно грабують державу та народ. Чи не так? Де таке видано, щоб зарплати топ-чиновників різнилися із зарплатами переважної більшості людей у тисячі разів (Нафтогаз, Нацбанк, Укрпошта, Укрзалізниця і ще в дуже багатьох державних компаніях) ? У нас! У якій бідній країні, ще можна законно виписати собі премію на 8 мільйонів доларів і спокійно перевести їх мамі за океан? У нас! Де найдорожчі комунальні послуги (не плутати у доларову еквіваленті як нам це нав’язують), а по відношенню до зарплат та пенсій більшості громадян? У нас! Де ще судять за неподання декларації ПРИБИРАЛЬНИЦЮ БАБУ МАНЮ, БО БАЧИШ ДЕСЬ ПОСМІЛА СТАТИ ДЕПУТАТОМ СІЛЬРАДИ, а в той же час РЕАЛЬНИХ БАНДЮКІВ, що розкрадають наші з вами гроші через всілякі схеми та оборудки мільярдами, або взагалі ніхто не помічає або суди просто відпускають? У нас! Де повністю розвалена медицина і без грошей ніхто на тебе навіть не гляне - бери й подихай? У нас! Де освітяни, яким платять із держбюджету вже зовсім не такі вже й малі зарплати, якщо порівнювати в цілому по країні, по справжньому вчать наших дітей лише за додаткову плату? У нас. Де найдорожчі машини, тільки через те, що їх не можна розмитнити, хоча це звичайний товар???? У нас! Де процвітає тотальна корупція, хабарництво, контрабанда? У нас! ТАК ХІБА ЦЕ НЕ ОБОВ’ЯЗКИ ДЕРЖАВИ?????? А ТОМУ НЕ ТРЕБА ТОДІ РОЗКАЗУВАТИ, ЩО ХТОСЬ ТАМ НЕ ПАТРІОТ І БАЧТЕ НЕ ХОЧЕ ЗАХИЩАТИ ЦЮ ДЕРЖАВУ. А ЩО Ж ТУТ ЗАХИЩАТИ, ВІРНІШЕ КОГО – КУПКУ ЗЛОДІЇЇВ-ОЛІГАРХІВ???? ПИТАННЯ ЯК ТО КАЖУТЬ РИТОРИЧНЕ.
14 Листопада 2018, 19:05
Чого варта оця ваша цитата &quot;Просто зрозумійте одну просту річ, в реаліях нашої сучасності ніхто вам нічого не винен&quot;. О як заспівав! То чому якщо держава нічого не винна своїм громадянам, вона щось вимагає від них? Вимагає якогось патріотизму, постійно нагадує про необхідність захисту, постійно нагадує про якісь різного роду обов'язки???? Не забезпечивши елементарних умов для виживання народу, не можна нічого від цього народу вимагати. Чи я чогось не розумію? Всі дивуються чому поляк гордиться, що він поляк, американець, що він американець, хоча це і не національність? А того ж українця звинувачують у відсутності патріотизму? Все просто - бо і поляк, і американець надзвичайно горді за свою державу. А чому горді? Тому що там держава для людей, а не для купки обраних, яких ще й боронити виявляється треба разом із їхніми палацами, віллами, яхтами, заводами-параходами. Ось така то вона правда, чи знову щось не кажу? Візміть того ж поляка чи американця та заженіть його у наші умови виживання і тоді подивимося на його патріотизм та гордість. Просто така вона людська сутність і нічого з цим не вдієш.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024