Знайомтеся: бухгалтер із Топільного

16 Липня 2016, 11:00
3335

16 липня – День бухгалтера. З нагоди професійного свята Район.Рожище вирішив поспілкуватися з бухгалтером Топільненської сільської ради Клімович Аллою Костянтинівною.


 

Алла Костянтинівна народилася і досі проживає в Топільному. Після школи закінчила курси в Чернігівському камвольно-сокольному комбінаті та пішла працювати на Меланжевий завод.

За словами співрозмовниці, робота подобалося, проте коли ввели 3-змінний графік, ставало все важче та важче. Жінка розрахувалася, зрозумівши одне: здоровʼя важливіше за все.

Далі життєва стежина привела Аллу Клімович у Луцьку рахівничо-бухгалтерську школу. За рік часу жінка опанувала основні знання.

Проте, спершу займала посаду інспектора із призначення пенсії в районному відділі соціального забезпечення до 2005 року і лише згодом пройшла конкурс та стала працювати бухгалтером у Топільненській сільській раді.


 

«Найбільше в бухгалтерії мені подобається «царство цифр». Тут все має порядок. А його в наш час дуже не вистачає. І коли ти сидиш, рахуєш, копійку до копійки, і все сходиться, то ти отримуєш  велику насолоду. От це мені подобається в моїй професії», – говорить Алла Костянтинівна.

На посаді бухгалтера Алла Клімович працює понад 10 років.

Робота бухгалтера досить практична і підпорядковується точності, але все ж у ній потрібен талант і вроджене чуття на правильне ведення справ, а також увага. Оскільки наша співрозмовниця людина відповідальна, то в неї все має бути в порядку, як то кажуть, «по поличках».

«На жаль, в житті не все так складається, як хочеш. І коли та папочка не зшита, орден не виведений, книжка не доведена, то воно мене дуже мучить. Проте робота бухгалтера – особлива, і я думаю, що всі мої колеги зі мною погодяться», – підкреслює бухгалтер.

Робота з цифрами – дуже важка, від неї легко втомлюєшся, тому співрозмовниця поділилася з нами своїми таємницями, як, незважаючи ні на що, завжди мати гарний настрій.

«Зазвичай я роблю вправи для очей. І ще люблю дуже пізно ввечері сісти біля хати на лавочку і дивитись на нічне небо, на зорі. Це своєрідний релакс, під час якого не тільки відпочиваєш фізично, але й духовно», – посміхається співрозмовниця.

Сьогодні ж Алла Клімович вітає усіх бухгалтерів. Бажає усім здоров’я, терпіння, хорошої зарплати і мирного неба над головою.

Район.Рожище теж приєднується до побажань! Бажаємо усім «повелителям цифр» впевненості, професійних успіхів, кар’єрного росту і щоб завжди сходився баланс.

Коментарі
17 Липня 2016, 15:30
Знаю цю жіночку.Розумна толкова.Успіхів ій !
18 Липня 2016, 11:55
Це бухгалтер типу "каби чего не вишло"...
18 Липня 2016, 12:23
О Господи, ви шо, редакціє, перегрілись??? Щоб ви розуміли - такі "бухгалтери", з таким підходом до людей і до роботи, керують країною - результат відомий. Якщо на цілий район не знайшлося кращого прикладу, то не довго тому району осталось.
18 Липня 2016, 13:21
Я знаю цього бухгалтера дуже давно, як розумну справедливу жіночку!!! а ті хто пишуть за неї такі відгуки. Припикло тому хто хоче керувати брихнею, і так як він хоче!!!
18 Липня 2016, 14:02
Яка погана річ-заздрість.Тільки від чорноі заздрості можна ось так на люди ну нормальну нападати.Побійтеся бога!
18 Липня 2016, 15:15
Ви депутат якої країни?? "Каби чего не вишло"? Ви мабуть помилились адресом! Сором!!!!
18 Липня 2016, 15:20
А на рахунок "сумасойті" в Вас конкретні проблеми з граматикою!!!! Школу хоч закінчили, такі справи розбираєте)))) а якщо в Вас є конкретні пропозиції,то вперед! Чому зачіпаєте інших людей! Терпіти не можу заздрісних людей,які самі ні нащо не здатні!
19 Липня 2016, 02:11
1-ше речення = 2 помилки. 2-ге речення =3 помилки. 3=тє = одна. Граматєйка ще та. Працюєм так само???
19 Липня 2016, 14:17
Дуже дякую що звернули увагу на мої помилки))) я учень по житті - вчусь на своїх помилках! На рахунок Вас значить написала правду, якщо такі уважні до мене)))) можете виправити мене ще раз) я зверну увагу)) Добра Вам!
04 Серпня 2016, 17:36
Чесний, відповідальний, висококваліфікований фахівець. Розуміє та вміє зробити свою роботу, як належить, а не &quot;кабы как&quot;, як вже у нас звикли. Дурному - розумний завжди ворог, а мудрому - вчитель. От так і живемо.<br/>Алло, не звертайте уваги на негативні коментарі. Це мабудь хтось із тих &quot;розумах&quot;, що виявилися менш кваліфікованими, а загальноприйнята пиха не дозволяє змиритись із очевидним. Успіхів Вам і усіляких гараздів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024