Колектив Дубищенського ДНЗ дякує усім небайдужим за допомогу у лікуванні Іванки Гаврилюк

08 Листопада 2018, 16:45
3673

Колектив Дубищенського дошкільного навчального закладу висловлює щиру подяку всім небайдужим людям за фінансову допомогу у лікуванні їхньої вихованиці – Іванки Гаврилюк, яка знаходиться в обласній дитячій лікарні.

Лист із словами вдячності надійшов на пошту редакції «Район. Рожище».

«Хочемо подякувати Козлюку Олександру Леонідовичу, Безверхому Володимиру Степановичу, Тузу Олександру Артуровичу, Книш Ользі Миколаївні, Волощук Валентині Макарівні, підприємцям селища Дубище, а також колективам Дубищенської школи , амбулаторії, ЖКГ, селищної ради, працівникам пожежної частини та батькам вихованців ДНЗ. Дякуємо за ваше розуміння та підтримку. Нехай ніколи не вичерпаються ваше душевне тепло, чуйність і увага до людей. Успіхів та наснаги Вам в роботі і житті, доброго настрою та Божого благословення», – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у Іванки сепсіс 15%, позагоспітальна правобічна диструктивна пневмонія, ускладнена плевритом. Також дихальна недостатність другого ступеня, гепонамієнальний синдром. Іванка знаходиться в обласній дитячій лікарні та перебуває у стабільно-тяжкому стані.

«Завдяки небайдужим людям на даний момент коштів вистачає», - зазначають рідні дівчинки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024